2777
2789
عنوان

شب ادراری شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 106 پست

اسی ببخشید اینجا پیام میدم روم نشد تاپیک بزنم

خانما شب زفاف چیکار کنم تخت و رخت خوابمون نجس نشه 

من تجربه ندارم نمیدونم چیکار کنم میترسم یه وقت تشک خونی بشه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا مسخره نکن برات متاسفم

مسخره نمیکنم...باید پوشک های بزرگ ببندی..ایزی لایف 

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

آره هم یکی از نزدیکانش مریضی بد داره هم هی بهش از لحاظ مصرف ترامادول فشار میارم و جنگ اعصاب داریم ام ...

خب همون دیگه

فشار عصبی باعث شده

عیب نداره زمان بده درست میشه خودش

سعی کن کمکش کنی آروم شه

فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...

خب طرف معتاده بره خودشم بشوره ولش کن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مگ میشه اولین باره میشنوم اولش عنوانو ک دیدم گفتم حتما الکیه ک بریم تاپیکش

آرزو می کنم تجربه نکنی چون خیلی شرایط بدیه

منم قبل این اگر می شنیدم خندم می گرفت اما تو شرایطش قرار گرفتم دارم دیوونه میشم

عزیز چیکار کنیم کسی که شب ادراری میکنه دست خودش نیست رو شب بندازم بیرون یا بهتره نایلونی چیزی بندازم ...

شب اداری ارثی نداره که تدابیر مطرح میکنید

ایزی لایف کنه یا سوند استفاده کنه و بره درمان بشه 

کسی که براش مهم نیس 

پس نباید مراعاتشو کرد 

بزار ببینم کجا داره ببرمش

پهلو درد نداره؟؟

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

اسی ببخشید اینجا پیام میدم روم نشد تاپیک بزنمخانما شب زفاف چیکار کنم تخت و رخت خوابمون نجس نشه من تج ...

میدونی خیلی زشته تاپیک بقیه مزاحمت ایجاد کنی به شخصه هرکی تاپیکم حرف دیگه بزنه گزارشش میزنم اسی نگرانه شما بفکر تختی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من حالم بد میشه اینجوری

حالت برای چی بد میشه؟ دستشویی می‌کنه ؟چاره ای دیگه ای نیست وقتی همکاری نمیکنه نمیاد دکتر چه کاری از دستت ساختست تحمل کن بهش فشار بیار گندکاریشو خودشو چند بار درست درمون جمع کنه خجالت زدش کنی بالاخره همکاری می‌کنه برای درمون