2777
2789
عنوان

بعد از طلاق چقدر طول میکشه حال روحیم خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 108 پست
حوصله هیچ چیز و هیچ کس رو ندارمهر جا میرم حالم همینطوره

به گذشته فکر میکنی؟ 

نیاز باشه با یه روانشناس مشاوره بگیر. توی تنهایی خودت فرو نرو . شاید حتی نیاز دارو داشته باشی 

به گذشته فکر میکنی؟ نیاز باشه با یه روانشناس مشاوره بگیر. توی تنهایی خودت فرو نرو . شاید حتی نیاز دا ...

بله به همه چیز

دارو الان یه هفته است سرتالین استفاده میکنم

میخوام ولی نمیشه

بی قرارم 

همش استرس دارم 

یه حال خیلی بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به همه چیزدارو الان یه هفته است سرتالین استفاده میکنممیخوام ولی نمیشهبی قرارم همش استرس دارم یه ...

من دقیقا درکت میکنم حتی الان که می نویسی خیلی مضطرب هستی . اگه می تونی یه مسافرت برو محل زندگی ات رو یکم ترک کن . هر چی که باعث یادآوری گذشته میکنه رو یه مدت ترک کن. سخته ولی میخام تداعی نکنه.

کلاس ورزش و پارک و طبیعت برو قدم بزن و بددوو ...

من دقیقا درکت میکنم حتی الان که می نویسی خیلی مضطرب هستی . اگه می تونی یه مسافرت برو محل زندگی ات رو ...

ممنون از راهنمایی و راهکاراتون 

فقط میخوام بدونم تا کی این حال رو دارم 

چرا ولم نمیکنه

تشکر ممنون از راهنمایی و راهکاراتون فقط میخوام بدونم تا کی این حال رو دارم چرا ولم نمیکنه

چون شوهرتو دوس داشتی و به درخواست تو نبود طلاق بنظرمن طول می‌کشه تا آروم شی 

در کل زمان همه چی درست میکنه

خوب میشی عزیزم. بهت قول میدم. 

گریه کن ناراحت باش ولی نه در حدی که خودتو پیر کنی. چون بعدا پشیمون میشی از غصه زیادی خوردن.میبینی پوستت داغون شده. لاغر و بی جون شدی و خیلی از فرصت هاتو از دست دادی.

سخته خیلی تلخه. مثل زهر...ولی صبور باش و تا جایی که میتونی حتی الکی پیش بقیه بگو و بخند. مخصوصا اینکه بچه داری. نذار اون غمتو ببینه

چرا یک سفر نمیری؟ حال و هوات عوض میشه

خوب میشی عزیزم. بهت قول میدم. گریه کن ناراحت باش ولی نه در حدی که خودتو پیر کنی. چون بعدا پشیمون میش ...

حوصله سفر

مهمونی

دوست 

دورهمی

هیچ چیز رو ندارم

هر جا میرم 

هر کار میکنم

این حال داغون دست از سرم برنمیداره

مسافرت برو مخصوصا جاهایی که خوش آب و هواس و بازی تفریحی داره. کیش عالیه

برو استخر. حتما باشگاه ثبت نام کن

شاغل هم که میگی هستی که خیلی خوبه. تو محیط کار نذار کسی از مشکلت صحبت کنه. میخوای درد و دل کنی پیش هر کسی حرف نزن

تشکر ممنون از راهنمایی و راهکاراتون فقط میخوام بدونم تا کی این حال رو دارم چرا ولم نمیکنه

برای هر کسی متفاوته . بستگی داره چقدر این حس عمیق باشه 3 یا 6 یا ممکنه یکسال ولی بتدریج کم میشه همیشه به این شدت نیست . 

اگر با خانواده اتون زندگی کنین و تنها نباشین بهتره ) پدر و مادر .

بچه هم دارین؟ 

مسافرت برو مخصوصا جاهایی که خوش آب و هواس و بازی تفریحی داره. کیش عالیهبرو استخر. حتما باشگاه ثبت نا ...

بله ممنون 

انشاالله این حال بد دست از سرم برداره و بتونم مثل قبل بشم

حوصله سفرمهمونیدوست دورهمیهیچ چیز رو ندارمهر جا میرم هر کار میکنماین حال داغون دست از سرم برنمیداره

میدونم عزیزم. با تمام وجودم درکت میکنم. و میگم خیلی نمون تو این حال. لازم نیست تو جمع و دورهمی باشی. خودت با هر چی حالت خوب میشه حتی یک درصد اگه کاری حالتو خوب میکنه انجامش بده. غصه زیادی نخور که مرد جماعت ارزش نداره

بهت قول میدم خوب میشی. دوباره میخندی. شایدم خواستی و دوباره عاشق شدی با کسی که لیاقتتو داره🥰