2777
2789
عنوان

شوهرم نی نی میخواد

2644 بازدید | 48 پست

شوهرم ازم نی نی میخواد ولی من اون امادگی رو ندارم یعنی کلا حس مادری ندارم حس مسئولیت هم ندارم هنوز مث بچه رفتار دارم ب شوهرم گفتم من بچه اصن دوس ندارم گف بعد عید بزاریم یکی بشه گفتم نمیخوام من اصن نظر ندارم بچه دار شم ۷ ماهه عروسیم شده و ۱۹ سالمه شوهرمم ۲۴ سالشه همو خیلی عاشقانه دوس داریم ولی یه دلیل نخواستن بچه میگن که عشق رو از بین میبره یکی هم حیفه انداممه خودمو دوس دارم نمیخوام زشت بشم بد هیکل بشم من ب شوهرم گفتم اگ نی نی دار شم خدا نکنه سقطش میکنم یکی هم مادر شوهر و پدرشوهرم خیلی با من دشمنی دارن تو یه خونه ۲ طبقه هستیم حتی به هم سلام نمیدیم نه تنها با من حتی با خونوادم هم دشمنی دارن من هنوز اون حس رو ندارم ک ب این خونواده بچه بیارم شوهرم همیشه طرفه منه ولی من بازم نمیخوام نی نی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي بچه اي هنوز 

اصلا وقتش نيست 

كار خوبي ميكني

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

حالا تویی که بچه نمیخوای خدا بهت فرتو فرت بچه میده اگه یه ادم بدبخت مشکل داری باشه دیر به مراد دلش میرسه یا بچه دار نمیشه

به نظرم اونقدر خام هستی که حتی سن ازدواجتم نیست

که اینقدر راحت از سقط حرف میزنی متاسفم!

چه حرفای بچه گانه ای اگه بچه دار شم سقطش میکنم!!! آره بهتره بچه دار نشی فعلا مادر لایقی نمیشی هن ...

اگ منظورتون من لیاقت ندارم واسه مادر شدن لیاقتم خیلی بیشتر از مادر هاس ولی حس مادرشدنو ندارم خودم عین بچه ام هنوز بعضی وقتا هوس مامانمو میکنم زود میگم میاد یکم بغل میکنه ارومم میکنه 

شما شدیدا خودت بچه هستی و شرایط مادر شدن و نداری و به بلوغ فکری نرسیدی بهتره دست به اینکار نزنی بچه ات بدبخت میشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حالا تویی که بچه نمیخوای خدا بهت فرتو فرت بچه میده اگه یه ادم بدبخت مشکل داری باشه دیر به مراد دلش م ...

خب میخوام بترسه ازم بچه نخواد خودمم میدونم سقط هم سخته هم گناهه

یعنی قشنگ باردارو با خاک یکسان کرد😐

درک انسان ها از زندگی متفاوته و البته به خاطر سن کم و بی تجربگی اش است 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
شما شدیدا خودت بچه هستی و شرایط مادر شدن و نداری و به بلوغ فکری نرسیدی بهتره دست به اینکار نزنی بچه ...

موافقم هر جورم افکار بچه مانند داشته باشم بازم به حرف های راست موافقت میکنم 

موافقم هر جورم افکار بچه مانند داشته باشم بازم به حرف های راست موافقت میکنم 

حتما اینکار را بکن و چند سالی تعویق بنداز و به جای تهدید به همسرت بگو از نظر فکری هنوز به درجه ای نرسیدم که بخوام مادر بشم