2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 174 پست
همش بهش میگم اینا بچه خودت نیستن اینجوری رفتار میکنی بچه خودت دنیا بیاد با اونم اینجوری برخورد میکنی ...

چرا از آدم بچه دار شدی اخه عزیز دلم

کی بچه ت به دنیا میاد

دختر یا پسر بچه سوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا ازش بچه دارشدی وقتی اینجوری بود گناه دارن طفلکیها سنشون خیلی کمه حامله نمیشدی ولش میکردی بیشع ...

سلیطه ی خودشو به در دبواد میرد که ای خودمو میکشم فلان میکنم خب بهش میگم چه مرگته الان بشین درست زندگی کن چرا بچه هامو اذیت میکنی میگه بفرستشون برن پیش پدرشون برای همیشه .بهش میگم من کلی سختی کشیدم بچه هام جای خودم باشن الان بخاطر تو ول کنن بچه هامو بهش گفتم فکر کردی الان بفرستم برن مشکلت تو زندگی با من حل میشه نمیشه که من هر روز دلم پر میزنه برا بچه هام و از تو دور تر میشم و افسرده میشم و تورو مقصر میدونم و فکر نکن اگر زور بگی داد بزنی من بچه مو میفرستم بره بخاطر تو بدتر لحش میگیره که آره پس تو دوسم ندار که حرفام برات هیچه همش مزخرف میگه

خیلی اشتباه کردی سر بچه هات ناپدری آوردی!! مردا اعصاب بچه های خودشونو ندارن چه برسه اعصاب بچه یکی دیگه رو داشته باشن.. دیشب شوهر منم کولی بازی درآورد.. دختر سه سالم اومده آروم ب من میگه مامان میشه بریم خوشحالش کنیم.. گفتم ولش کن مامان بزار بره ب جهنم.. دوباره در گوشم میگف مامان اینجوری نگو بابامه.. دیگه هیچی نگفتم دیدم رفته توو فکر ک میشه براش کاردستی درست کنیم خوشحال بشه.. گفتم ن من براش کوفتم درست نمیکنم دیدم رفت صندلی آورد گداشت زیر پاش رفت از کابینت ورق آورد ک بماند کم مونده بود با کله پخش زمین بشه ک گرفتمش.. اورده منو التماسم میکرد ک کاردستی درست کنم.. خلاصه منم گفتم برای تو درست میکنم و یه کشتی و هواپیما و بادبزن درست کردم.. برده پیش پدرش ک بیا مال توان و.. گوه یه کلمه با بچه حرف نزد ک دلش نشکنه.. دیدم دپرس اومد نشست رو مبل.. برا اینکه حالشو خوب کنم هی باهاش بازی کردم.. ولی هیچ جوری بیخیال پدرش نشد هر سری ب یه بهونه ای میرف توو اتاقش سرک میکشید..حالا این از پدر واقعی.. وااای ب حال بچه های تو ک ناپدری بالا سرشونه.. کاش زودتر ازش باردار نمیشدی اینجوری شاید راه خلاصی داشتی..

هرکار میکنی مهریه ت نبخش

نه بهش گفتم به بخشیدن باشه حضانت بچه که قراره دنیا بیادو بده بهم مهریه ام همه رو میبخشم برو به سلامت .گفتم من اینجا بیکار ننشستم برای تو و مادرت بچه بزایم بعدم نه مهریه نه هیچ حق و حقوقی بهم بدی بچه مم زیر دست ننه بابات بکنی و بری و منو با داد بیداد کردنت بترسونی

ببین یه واقعیت رو بهت بگم همسر منم از ازدواج قبلش یه دختر داشت . واقعا آدم حوصله بچه ای که از خودش ن ...

نمیتونه بشه که کارت دعوت ندادم بهش که بیاد با من زندگی کنه بره به سلامت ولی نه هم خرو میخاد هم خرما رو هم میخاد با من زندگی کنه هم بجه هام نباشن هم همزمان که داره زندگی میکنه مهریه مو ببخشم بهش هم اختیار اینو بهش بدم که بچمو ببره خونه مادر پدرش بزاره تا اونا عقده ی بچه دختر نداشتنشون یه جورایی تلافی بشه منم گفتم بمیرمم همچین چیزایی رو برات انجام نمیدم اولم همش ردش میکردم انقد اومد گفت و قسم خورد ک بچه هات مثل بچه خودم و این حرفا حالا که اومده تو زندگی بابت هر یه لقمه نونی که این بچه میخوره باید هزار بار اشک بریزم چون همش منت میکنه همونم

آقا دبه کرده اولش کلش داغ بوده قبول کرده حالا مونده زیرشخدایی خرج ۳ تا بچه رو دادن سخته خدا بهتون صب ...

لابا خرجی نمیکنه بخدا من خودم خونه رهن کامل کردم که منت نکنه بگه بجه هاتو من سرپناه دادم .خرجشونم تو کمیته اسمشونو نوشتم براشون پول میریزن هر ماه همون اندازه براشون خورد و خوراک نهایت میزارم که نگه خرجشونم از جیب من میره ولی چصم دیدن این بچه رو نداره که جلو چشمش تو خونه هستن میخواد کلا نباشن بودنشون انگار یه تیره تو چشمای این

سلیطه ی خودشو به در دبواد میرد که ای خودمو میکشم فلان میکنم خب بهش میگم چه مرگته الان بشین درست زندگ ...

اخه تو چرا فک میکنی این آدم حرف زدن درست میشه

اصلا درست شدنی نیس

کسی که لیوان پرت میکنه جلو بچه فحش میده زودتر ازش جدا شو

نگران پدرت و خانوادت هم نباش

آخر میزنه میکشتتون

چرا از آدم بچه دار شدی اخه عزیز دلمکی بچه ت به دنیا میاددختر یا پسر بچه سوم

دختره ۱۵ ام دی دنیا میاد اولا اینجوری نبود هر چی به دنیا اومدن بچه نزدیک میشه وحشی تر میشه روی واقعیشو نشون میده

با مادر عوضیش نقشه کشیده همیتجوری با سلیطه گری و دعوا و جار جنجال منو بترسونه بچه رو بگیره ببره برای ...

مگه شهر بی قانون هست که ببره بده به ننش

بچه تا هفت سال با مادره

تو هم الکی از هر سر و صدایی نترس

بچه ها رو هم تنظیم کن ساعتی که خونه هست سر و صدا نکنن

دختره ۱۵ ام دی دنیا میاد اولا اینجوری نبود هر چی به دنیا اومدن بچه نزدیک میشه وحشی تر میشه روی واقعی ...

دنبال اینه تو شرایط تحت فشار مهریه ت ببخشی

محکم وایسا قبول نکن

شده برو خونه پدرت و جدا شو ولی مهریه ت بگیر