2777
2789
عنوان

شوهرم نی نی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 48 پست
درک انسان ها از زندگی متفاوته و البته به خاطر سن کم و بی تجربگی اش است 

به سن وسال نیست بعضیابا این سن چنتا بچه هم دارن و چنتا خونواده راه میبرن دیدم که میگم

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

ازوقتی یادم میاد حتی مجردی دوس داشتم طعم‌مادر شدنو بچشم عاشق بچه بودموقتی با شوهرم اشنا شدمو ازدواج کردم این حس خواستن دوبرابر شد ک ثمره عشقمو ببینم اینکه راجب خانواده شوهرت گفتی ک باوجود اختلاف ازاینا بچه نخوای مسخرست اختلاف بین همه هست مهم خودتو شوهرتین

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سن وسال نیست بعضیابا این سن چنتا بچه هم دارن و چنتا خونواده راه میبرن دیدم که میگم

سن بلوغ عاطفی و بلوغ فکری در انسان ها متفاوته نمیشه همه را به یک چشم دید البته اون مواردی که شما دیدین زود به بلوغ فکری رسیدند 😉

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حتما اینکار را بکن و چند سالی تعویق بنداز و به جای تهدید به همسرت بگو از نظر فکری هنوز به درجه ای نر ...

اره شما راست میگین با تهدید به جایی نمیرسم ک خودشم میدونه من رفتارم بچگانس ولی شوهرم خیلی بچه دوس داره منم میخواستم فکر بچه از سرش بپره با سقط تهدید کردم باید این دفعه خواستنی بگم ک هنوز اون حس مسئولیت پذیری رو ندارم

سن بلوغ عاطفی و بلوغ فکری در انسان ها متفاوته نمیشه همه را به یک چشم دید البته اون مواردی که شما دید ...

آره دیگ بعضیا سختی کشیدن زود به بلوغ فکری رسیدن وبالعکس☺

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

من 20 دیگه عروسی ام کرده بودم 

اصلنم بچه نبودم خو اگه ادم 19 یا 20 بچست دیگه شوهر نمیکنه ک والا 

ب نظرم بچه نیستی چون ازدواج کردی و فهمیدی ک میتونی همسر داری کنی 

برا بچه ام اگه فک میکنی اماده نیستی نیار افرین درسته 

ولی خیلی دیدم تو همین سن بچه هم اوردن 

😢😢😢😢گناه دارم

رو خودت کار کن قرار نیست تا ابد با این طرز فکر ها زندگی کنی از طرفی علاقه همسرت هم دردسر ساز میشه بعدها برات 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
😢😢😢😢گناه دارم

خب گلم، اگه با لحن مهربون بهت بگن میپذیری، ولی اگه با یه لحن خشن بنویسن، خب اصلا نمیپذیری، طبیعیه، تازه توی دلتم ناراحت میشی، حتی ممکنه بیشتر لجت درآد..

چه حرفای بچه گانه ای اگه بچه دار شم سقطش میکنم!!! آره بهتره بچه دار نشی فعلا مادر لایقی نمیشی هن ...

خب بخاطر اینه ک ب گفته ی خودش حسه مسعولیت نداره و تو این سن طبیعیه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من 20 دیگه عروسی ام کرده بودم  اصلنم بچه نبودم خو اگه ادم 19 یا 20 بچست دیگه شوهر نمیکنه ک وال ...

حالا ما دانشجو هم هستیم ب نظرم کسی ک درس میخونه نمیتونه نی نی نگه داره

استارتر جان...کار خوبی میکنی تا وقتی ک حس مسعولیت نداری تن ب مادر شدن.نمیدی

واقعن مادر شدن خیلی سخت و مسعولیت سختیه

من هم بعد از 5 سال زندگی مشترک با همسرم ...حس مسعولیت بچه دار شدن اومد سراغم و بچه ام رو با قدرت و جون و دلم بزرگ میکنم با تموم سختی هاش

پس بذار تا وقتی امادگی روحی اش رو داشته باشی

همسرتم یجورایی سرش رو گرم کن تا ی مدت فراموش کنه بچه دار شدن رو 

19 سنه خیلی زوده واسه مادر شدن

اخه سن 19..سنی پر شور و هیجانیه ...استفاده کن از لحظات و شیطونی هات رو بکن تا وقتی ک اماده پذیرفتن فرزند باشی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

[QUOTE=51295253]رو خودت کار کن قرار نیست تا ابد با این طرز فکر ها زندگی کنی از طرفی علاقه همسرت هم دردسر ساز میشه بع ...[/QUOT

سعی میکنم خودمو درس کنم ولی بعضی اوقات میکنم من چرا خودمو درست کنم بقیه با من سازگار شن میبینم باز رفتار بچگانمو گرفتم ولی حالا تازگیا بهتر شدم قبلا از این بدتر بود نظراتم