2777
2789
عنوان

شوهرم نی نی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 48 پست
حالا ما دانشجو هم هستیم ب نظرم کسی ک درس میخونه نمیتونه نی نی نگه داره

د نه د 

خخخ من خودم با شکم  6 ماهه اواخر 6 البته دانشگامو تموم کردم البته 7 ترمه تموم کردم 

البته جز شکم کوچولوها بودم 

خلاصه با بچه درس میخوندیم 

استارتر جان...کار خوبی میکنی تا وقتی ک حس مسعولیت نداری تن ب مادر شدن.نمیدی واقعن مادر شدن خیلی سخت ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ممنون بابت راهنمایی هاتون واقعا خیلی نیاز ب راهنمایی دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم از همین الان واسه بچه ی دوم استرس گرفتم که اندامم خراب نشه بعد زایمان-استارتر هنوز واسه تو زوده و تازه ازدواج کردید بزارید 2-3سال بگذره بعد بچه داری خیلی خیلی سخته

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
د نه د  خخخ من خودم با شکم  6 ماهه اواخر 6 البته دانشگامو تموم کردم البته 7 ترمه تموم کرد ...

وای سختت نبود ؟ اذیت نمیشدی ؟ من موقع پریود نمیتونم درس بخونم چه برسه به موقع حاملگی

من خودم از همین الان واسه بچه ی دوم استرس گرفتم که اندامم خراب نشه بعد زایمان-استارتر هنوز واسه تو ز ...

چیکار کنم شوهرم دست برداره مثلا یه کاری بشه فعلا فراموش کنه نی نی رو تا ۵ سال 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ممنون بابت راهنمایی هاتون واقعا خیلی نیاز ب راهنمایی دارم

همسر منم میگفت تا وقتی امادگی روحی نداری بچه نمیخایم

اخه روحیه و علاقه واسه بزرگ کردن بچه واقعن لازمه

ولی در این مدتی ک بچه نمیخاید ب سلامت جسمت اهمیت بده

دوران قاعدگیتو یادداشت کن ببین سیکلت چند روزه هست

خودت و همسرت رو ب چیزهای گرم و مقوی تقویت کن و سععی کن کمتر از فست فود و غذاهای اماده استفاده کنید..مثه تن ماهی..کالباس و سوسیس

غذاهای سالم رو بخورید و مطالعه ات رو راجب عذاهای سالم ببر بالا 

بخاطر اینکه دیرباروری و ناباروری خیلی بالا رفته..خدای نکرده شما دچارش نشید 

اینچیزا رو رعایت کن تا وقتی ک تصمیم ب بچه دار شدن گرفتی زود باردار بشی و غصه اش رو نخوری

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
چیکار کنم شوهرم دست برداره مثلا یه کاری بشه فعلا فراموش کنه نی نی رو تا ۵ سال 

کامل واسش توضیح بده بگو الان خیلی زوده واسم و از پس بچه بر نمیام؛بیکار تو خونه نشین یه پات تو دانشگاه باشه مثلا یه پات تو باشگاه تا بگه اوه چقد سرش شلوغه اگه بیکار باشی اون میگه تو که همه اش تو خونه ی پس بزار بچه دار بشیم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
همسر منم میگفت تا وقتی امادگی روحی نداری بچه نمیخایم اخه روحیه و علاقه واسه بزرگ کردن بچه واقعن لاز ...

توی مدتی ک ب بچه دار شدن فاصله دادین حرف و حدیثی پشتتون گفته نمیشد مثلا از الان واسم حرف و حدیث در میارن ک عه هنوز حامله نیس ؟؟درسته واسم حرف مردم مهم نیس ولی شوهرم نمیزاره کسی بهم چیزی بگه میدونم اگه چنین چیزایی رو از کسی بشنوه ....

توی مدتی ک ب بچه دار شدن فاصله دادین حرف و حدیثی پشتتون گفته نمیشد مثلا از الان واسم حرف و حدیث در م ...

ن من از همون اول ب همه گفتم تا 5 سال بچه نمیخام و بچه دوست ندارم

هر کی پرسید بگو من تا مثلن 4 سال بچه نمیخام..خودم هنوز  بچه ام 

البته خانواده شوهرم چیزی ک ب من نگفتن ینی کاری باهام نداشتن 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
ن من از همون اول ب همه گفتم تا 5 سال بچه نمیخام و بچه دوست ندارم هر کی پرسید بگو من تا مثلن 4 سال ب ...

چ خوب خونواده شوهرت کاری نداشتن اینا با من دشمنی دارن واسه همین ب فکر حرف و حدیثشون هستم

چ خوب خونواده شوهرت کاری نداشتن اینا با من دشمنی دارن واسه همین ب فکر حرف و حدیثشون هستم

اصلن فکر حرف مردم نباش

خوشی های خودتو داشته باش

هیچ حرف مردم واست مهم نباشه

ولی فقط تو این مدت غذاهای مقوی زیاد بخور...مثه اجیل و مَویز و عسل و ب خودت برس تا زود بجه دار شی 

ولی الان فعلن ب فکر زندگی عاشقانه ات باش ک تازه شروع کردی و چیزاهای خوشمزه مثه کیک پختن و اینا یادبگیر و خودتو سرگرم کن و شاد زندگی کن...