2777
2789
عنوان

شوهرم داره به یه زنه کمک میکنه تروخدا بیاین راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 39 پست
دیگه همه مون میدونیم بعدا جبران میکنم یعنی چی زنیکه خرابه!!!!

همون هی میگفت میبینمت بعدا همو دیدیم میفهمی جبران میکنم فلا ای خدا مردا چرا گاون مخصوصا مال من

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

شوهر منم می‌گفت محض رضای خدا درخواست پول کرد دادم بهش بعد فهمیدم محض رضای خدا زندگیم داشت نابود میشد ...

طلاق بگیره که بدتره 

رها میشه دختره 

حواست باشه دوباره فیلش یاد هندوستون نکنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نمیدونم پلیس فتا کاری میکنه برات یا نه اما آیدی اینستا و شماره زنیکه رو بردار توی سایت سرچ کنی شماره فتا هستش زنگ بزن باهاشون مطرح کن کلاهبرداری اینترنتیو بهتر از منفعل بودنه

اگه شوهرت تا الان زندس این تاپیک سرکاریه

هق زندس 😂😂😂ولی باز خودش نمیگفت که نمیفهمیدم انصافن همه پیاماشم نگه داشته بود یدونه هم پاک نشده بود که بگم داره کاری میکنه فقط احمق گاوه سادس

ببین من نمیدونم پلیس فتا کاری میکنه برات یا نه اما آیدی اینستا و شماره زنیکه رو بردار توی سایت سرچ ک ...

حتما زنگ میزنم 

هق زندس 😂😂😂ولی باز خودش نمیگفت که نمیفهمیدم انصافن همه پیاماشم نگه داشته بود یدونه هم پاک نشده بو ...

وای ما زنا واقعا ساده ایم 

زن حسابی این همه مرد تو‌خیابون‌که واسه شندرغاز زار میزنن تو‌نون شب زن و بچه موندن شرمنده میرن خونه شوهر شمام میبینه و از کنارشون رد میشه بعد شما میکی سادس قصدش کمکه؟ 

از کجا معلوم هماهنگ شده نباشه این پیاما با هماهنگی دو طرف نباشه؟؟؟؟؟ چطور انقدر مطمئن هستین؟؟؟؟ عجب 

نیلا دختر ناز من
هق زندس 😂😂😂ولی باز خودش نمیگفت که نمیفهمیدم انصافن همه پیاماشم نگه داشته بود یدونه هم پاک نشده بو ...

اگه میومد میگفت کنار خیابون دیدمش دست فروش بود یا گدایی میکرد خداشاهده قابل باورتر بود آخه اینستاگرااااام؟؟؟؟؟؟

نیلا دختر ناز من
طلاق بگیره که بدتره رها میشه دختره حواست باشه دوباره فیلش یاد هندوستون نکنه

نه شوهرم الان اصلا حتی محل هم نمی‌ذاره بهشون چون وقتی دیدمن ناراحت شدم و خواستم برم بعدم زنگ زدم به مادره دختره گفتم اگه کاری داشتین به خودم زنگ بزن چرا شماره شوهرم دارید رو گوشیتون پاک کن دخترت هم بگو دیگه به هر دلیل پیام یا زنگ بزنه آبرو برات نمی‌ذارم تو محل

خیلی ساده اید ..اینا همش ترفند ..از این خانما خیلی زیاد شده اینقدر پرو شدن میان میگن خریدمونو حساب کن ..غذا بگیر برامون ..خیلیاشون با این کارا راحت زندگی میکنن ..ادم نیازمند واقعی اینقدر پرو نیست