دیروز اورد گوشیشو نشونم داد چند وقتیه با یه زنه چت میکنه فقط در حدی که اون اسوری اینو ریپلای میکنه این مال اونو بعد زنه انگار از دیروز شروع کرده درد و دل که شوهرم به اسمم وام گرفته فرار کرده قسطاشو من نمیتونم بدم بچم کوچیکه پسر بزرگم مرده فلان بیسار شوهرم میگه شاید خدا گذاشته جلومون که کمکش کنیممیخاد وامشو صاف کنه نمیدونم ۲۰۰میل اینا میشه حالا شوهرم بهش گفته زنگ بزن تصویری باور کنم زنه صبح زنگ زده بود از حرفاش خوشم نیومد میگفت بعدا جبران میکنم حالا همدیگرو میبینیم وضع زندگیمو میبینی فلان چیکار کنم حالا ما وضع مالیمون اونقدر هم خوب نیس که ۲۰۰تومن پولی نباشه واسمون تاپیکامو ببینین میفهمین دوساله درگیره یه خونه ۱۰۰متری ساختنیم تازه نصف شده
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
زنگ خطره بگو زنی که انقدر مشکل داره نمیشینه پای استوری گذاشتنو لایک زدن بهتر بره موسسات خیریه.مراقب باش بگو مطلقا راضی نیستم.خدایی ما بدهی داشتیم همین گوشی تو دستمونو هم میفروختیم میدادیم به طلبکار این کین آخه…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون میگم تو که میخای کمک کنی برو دوتا بچه یتیم پیدا کن به اونا بکن که بزرگتری ندارن نمیتونن کاری کنن نمیفهمه انگار خدا اومده چش تو چش بهش گفته به این کمک کن استغفرلا
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
شوهر منم میگفت محض رضای خدا درخواست پول کرد دادم بهش بعد فهمیدم محض رضای خدا زندگیم داشت نابود میشد حدود هشت ماه داغون بود الان که دختره داره طلاق میگیره دلم داره آروم میشه که کارما وجود داره وقتی بخوای زندگی خراب کنی زندگیت خراب میشه
بگو به شوهرت اون زنیکه حروم زاده اگه مستحق بود تو اینستا ول نمیچرخید میرفت دنبال کار آیدی زنه رو بردار ناشناس بهش پیام بده تهدیدش کن بگو ازت شکایت میکنم پدرتو در میارم که داری از طریق اینستا کلاهبرداری میکنی.زندگیتو نجات بده تا دیر نشده