2777
2789
عنوان

شوهرم داره به یه زنه کمک میکنه تروخدا بیاین راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 39 پست

زنگ خطره بگو زنی که انقدر مشکل داره نمیشینه پای استوری گذاشتنو لایک زدن بهتر بره موسسات خیریه.مراقب باش بگو مطلقا راضی نیستم.خدایی ما بدهی داشتیم همین گوشی تو دستمونو هم میفروختیم میدادیم به طلبکار این کین آخه…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون هووته و با شوهرتم رابطه دارنداره کم کم شوهرت تورو آماده میکنه ک بگه

وای تورخدا از صبح کلی اعصاب خودری کردم گریه کردم نگو 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

زنگ خطره بگو زنی که انقدر مشکل داره نمیشینه پای استوری گذاشتنو لایک زدن بهتر بره موسسات خیریه.مراقب ...

همون میگم تو که میخای کمک کنی برو دوتا بچه یتیم پیدا کن به اونا بکن که بزرگتری ندارن نمیتونن کاری کنن نمیفهمه انگار خدا اومده چش تو چش بهش گفته به این کمک کن استغفرلا

شوهر منم می‌گفت محض رضای خدا درخواست پول کرد دادم بهش بعد فهمیدم محض رضای خدا زندگیم داشت نابود میشد حدود هشت ماه داغون بود الان که دختره داره طلاق میگیره دلم داره آروم میشه که کارما وجود داره وقتی بخوای زندگی خراب کنی زندگیت خراب میشه

به هر نحوی پاشو ببر از زندگیت شده دعوا شده آبرو ریزی شده مشاوره شده شکایت به پدر و مادرش این زن دیوا ...

خیلییی سادس احمقه اصلا قصد خیرات داری برو به بچه های سرطانی که پول داروهاشونو ندارن کمک کن 

اینستا خراب خونه😒

بگو به شوهرت اون زنیکه حروم زاده اگه مستحق بود تو اینستا ول نمیچرخید میرفت دنبال کار آیدی زنه رو بردار ناشناس بهش پیام بده تهدیدش کن بگو ازت شکایت میکنم پدرتو در میارم که داری از طریق اینستا کلاهبرداری میکنی.زندگیتو نجات بده تا دیر نشده

شوهر منم می‌گفت محض رضای خدا درخواست پول کرد دادم بهش بعد فهمیدم محض رضای خدا زندگیم داشت نابود میشد ...

نمیدونم مردا چرا انقد سادن بابا کمک هم میکنین به بچه یتیما بچه ها سرژانی بکنین شمارو چ ب زن کمک کردن

چرا ولی یه جوری حرف میزنه انگار خدا اومده گفته باید به این زنه کمک کنی

شوهرت سادس

اگر بنا ب کمک باشه اول برید چک کنید ببین واقعا راست میگ سان

اگرم راست میگ قرار نیس کل پول شما بدین

از بقیه اطرافیان کمک بگیرید 

پول جمع شه

در کل حواست ب شوهرت باشه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید