2777
2789
عنوان

بعضی زنا چقدررر پستن و بعضی مردا چقدررر پست تر (بلانصبت نی نی سایتیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 45 پست

خااااااااااک تو سر زنه ینی خاکاااا😐😐😐

بیچاره بچه هاش اون دخترش فردا چی میخا  بشع با همچین مادری

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

زنیکه آینده بچه هاشو نابود میکنه به خاطر هوس خودش اون دخترا که عقد کرده بودن باید خداروشکر کنن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خااااااااااک تو سر زنه ینی خاکاااا😐😐😐 بیچاره بچه هاش اون دخترش فردا چی میخا  بشع با همچین م ...

مادر پسره گفته میخوام دخترشم بگیرم برا اون یکی پسرم😳😳😳😳

زنیکه آینده بچه هاشو نابود میکنه به خاطر هوس خودش اون دخترا که عقد کرده بودن باید خداروشکر کنن 

آره بخدا 

دختر اولیه ازدواج کرده بچه هم داره و خوشبخته خدا رو شکر 

جديدا اينجوري زياد شدن صيغه ها با تفاوت سني زياد يا از قديمم اين موضوع رايج بود؟؟؟؟

اخه جديدا زياد ميشنوم زناي جوون صيغه پولداراي مسن ميشن

يا پسراي جوون زناي حقوق دار و خونه دار مسن رو صيغه ميكنن

وای خدای من چه بد. الانم باهمن شوهرت میدونه که میدونی

نه دختره همون موقع گفت شوهرت گفته بوده که طلاق دادم زنموفت من نمیدونستم زنوبچه داره....کات کرد رابطشو....

یه دحترپولداربود.قیافشم خوب بود....

من تعجب کرده بودم چرا باشوهره بیکارو بی پوله من دوست شده😕

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
مادر پسره گفته میخوام دخترشم بگیرم برا اون یکی پسرم😳😳😳😳

عزیزم پسره میخواد هم از توبره بخوره هم از آخور اون برای دختر زنه در آینده نقشه داره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نه دختره همون موقع گفت شوهرت گفته بوده که طلاق دادم زنموفت من نمیدونستم زنوبچه داره....کات کرد رابطش ...

عزیزم امیدوارم دیگه ازین چیزا نبینی تو زندگیت 😞😞😞

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

حالا مامان دوست منم دقیقا همین جریان براش اتفاق افتاد شوهرش میرفت کویت کار اینم دوتادختر بزرگ داشت و ی پسر رفت با ی پسر 25ساله دوست شد شوهرش فهمید طلاقش داد بعد با اون پسره ازدواج کرد و ی بچه هم دنیا اورد پسره معتادبود از اونم دوباره با ی بچه جدا شد 

حقشه ک آواره شه ولی بیچاره بچه ها 😔

باباشونم ازدواج کرد خانمه هم خیلی خوب و مهربون بود خودش بچه اش را گذاشته بود پیش پدربزرگش اینا اومده بود زن بابا شده بود سه تا بچه ها هم خیلی اذیتش میکردن حتی بعد طلاق مجدد مامانشون طرف مامانشون بودن و میگفتن بابامون زن بالا را طلاق بده دوباره با مامانمون ازدواج کنه