2777
2789
عنوان

بعضی زنا چقدررر پستن و بعضی مردا چقدررر پست تر (بلانصبت نی نی سایتیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 45 پست
نمیدونم بخدا منم اولین سوالم همین بود ک گفتن بخاطر جوون بودن پسره

منم يكيو ميشناسم زنه از شوهرش طلاق گرفته حقوق پدرش رسيده بهش با ارث باباش يه ماشين و يه خونه هم خريده يبار صيغه يه پسر عقدي شد كه گندش درومد پسره ولش كرد

الانم صيغه يه پسر دهه هفتاديه خودش دهه پنجاهيه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟😳 ينى انقد اون زنه پولدارو خوشگله؟؟؟؟؟؟

میگن خوشگله زنه ولی پسره رو دیدم اصن خوشگل نیس قیافش معمولی رو به پایین

پسره هم قول پولشو خورده دیگه ،میگه میخورم و میخوابم وپول زنه رو میخورم

میگن خوشگله زنه ولی پسره رو دیدم اصن خوشگل نیس قیافش معمولی رو به پایین پسره هم قول پولشو خورده دیگ ...

عجب دور و زمونه اى شده🙄

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
خاک برسرش. مثل دوس دخترشوهرمن...دختره پولداربودگفتم ب چیه چیه شوهر من دلت خوشه.گفت من انقد دارم ک ب ...

وای خدای من چه بد. الانم باهمن شوهرت میدونه که میدونی

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
خاک برسرش. مثل دوس دخترشوهرمن...دختره پولداربودگفتم ب چیه چیه شوهر من دلت خوشه.گفت من انقد دارم ک ب ...

خاک تو سر بی حیاش کنن 

میگم دیگه این زنای اینطوری خیلییییی پستن

اخه چرا😔دلم برای دل اون زن اتیش گرفت😭ولی خدا نجاتش داده و انشالله جواب این مرد و زن رو خدا توی همی ...

منم دلم برا زنش خیلی میسوزه دیدمش ی ختر متین و باادب