2777
2789
عنوان

خیلی میترسم بلایی سرم بیاد🖤🩶

1071 بازدید | 47 پست

مسیر دانشگاهم از خونه ۲ ساعت و نیم فاصله داره💔

تنها بخشی که بابتش اضطراب دارم اینه که

اگر کلاس هام ساعت ۷ و نیم باشه باید از ساعت ۵ برم بایستم ایستگاه اتوبوس 

که توی این ساعت هوا خیلیییییی تاریکه و حتی یدونه آدم توی خیابون نیست

بقیش برام راحته سوار اتوبوس میشم بعدشم مترو و ...

ولی مسیر رفتن به سمت ایستگاه اتوبوس و از اون طرف منتظر موندن توی ایستگاه روانمو می خوره💔🥀🖤خیلی خلوته

شرایط مشابه داشتین؟!

چیکار کردین؟

کلا شهر ها نا امن شدن همه جا ولی خب۰💔

دوست ندارم توی اون ساعت کسی رو بیدار کنم باهام بیاد ولی خب مجبور بشم می کنم ولی میخوام آخرین گزینم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی آژانس بگیری برای کلاس های اون ساعت؟؟

یا کسی برسونتت؟؟

خیلی خطرناکه آخه تنها تو خیابون اون ساعت.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یاد دوران راهنمایی تا دبیرستان خودم افتادم برای مدرسه رفتن همش دغدغه ام ایستادن تو ایستگاه اتوبوس بود 

چون شهر ما صبح ها خیلی خلوته 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

ولی خب یکیو بیدار کن برو صددرصد🗿با دوستت که خونشون نزدیکتون باشه نمیشه؟؟

والا هیچ کدوم از دوستام دانشگاهش اونجا نیست💔

همشون خونشون تا دانشگاهشون ۵_۶ دقیقه فاصلس

بعد من باید حداقل چند ساعت توی راه باشم

خیلی زووووووره

تازه نزدیک ترین دانشگاه رو انتخاب کردم💔

والا هیچ کدوم از دوستام دانشگاهش اونجا نیست💔همشون خونشون تا دانشگاهشون ۵_۶ دقیقه فاصلسبعد من باید ح ...

وای بخدا منم جات بودم استرس میگرفتم

به یکی بگو که خلوته و میترسی و باهاش بروووو 

چاره ای نیستتت

تا اتوبوس با اسنپ برو

خب اوقدر دور نیست نزدیک دو تا خیابونه ولی شدید خلوته

بعد اسنپ پیادم میکنه میره

توی ایستگاه منتظر بمونم تا اتوبوس بیاد سکته می کنم

مگس تو خیابون نیست💔