2777
2789
عنوان

سربازی خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 59 پست
البته ک این قانون تصویب نمیشهبزار چنتا نر خیال پرداریشون رو بکنن😂😂😂

😂😂👌🏻👌🏻

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج شونم ک باید بدیم هیچی سربازیم دیگ باید بریم

قشنگ بود😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

انگار تو همه چیز برابر شدیم فقط همین مونده بود

دقیقا

نی نی سایت واقعا عجیبه

شما خیالت راحت هیچ وقت تصویب نمیشه. میدونی دلیلش چیه؟ نمیتونم بگم. چون بگم تعلیق میشم. پس راحت راحت باش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شما خیالت راحت هیچ وقت تصویب نمیشه. میدونی دلیلش چیه؟ نمیتونم بگم. چون بگم تعلیق میشم. پس راحت راحت ...

من اصلا برای تصویب شدن و نشدنش تاپیک نزدم هدفم نشون دادن  ضد زن بودن اون کاربر بود

من اصلا برای تصویب شدن و نشدنش تاپیک نزدم هدفم نشون دادن ضد زن بودن اون کاربر بود

چون موافق بود میگید ضد زن؟ من این طور فکر نمیکنم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برم کارزارم امضا کنم

ایول بدو به دوستاتم بگو شاید درست بهش ماهم بریم علاف بچرخیم و مفتی حقوق بگیریم 😍

فقط یه چیزی اگر ما سربازی بریم دیگپسرا میخوایید به چی گیر بدید بگید ماها بدبختیم و... چقدر جنس مذکر ضعیف و حسود بوده نمیدونستیما😂 ای بابا 

ایول بدو به دوستاتم بگو شاید درست بهش ماهم بریم علاف بچرخیم و مفتی حقوق بگیریم 😍فقط یه چیزی اگر ما ...

وقتی افتادی لب مرز نوک کوه با ۱۰ متر برف بدون هیچ امکاناتی وقتی برا آموزشی سگ صبح بیداری بزنن سر شب خاموشی وقتی دوسال همه چی رو بریزی تو خودت و مثه قبل نشی اونوقت میفهمی پسرا این همه مدت چی کشیدن😍

حرفی ندارم 😐

شماها تو عمرتون تنهاسختی که دارید سربازیه اگر جای زن بودید تو همون درد اولین پریودی خود کشی میکردید دیگ به توهین و تجاوز و تحقیر تو مجازی و خیابون و سرکار و حین رانندگی نمیرسیدید. جمله ی یه اشتباه هیچوقت دیده نمیشه مگر اینکه یه زن انجامش بده رو درک نمیکنی

چالش های زن بودن توی زندکی خیل یبیشتر از مرد بودنه فقط کمی منطق و عقل میخواد برای درک کردنش  

شماها تو عمرتون تنهاسختی که دارید سربازیه اگر جای زن بودید تو همون درد اولین پریودی خود کشی میکردید ...

دو سه بار متن نوشتم پاک کردم چیزی ندارم بگم واقعا تک تک حرفاتون حق بود متاسفم اگه ناراحتتون کردم ⚘️⚘️⚘️⚘️🙏