2777
2789
عنوان

سربازی خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 59 پست
والا قبلاهم میگن سربازی بوده زنا ک مث مردا نمیرفتن سرپست یا ماموریت و.... کادری بودن و کارای خانومان ...

بحث جدای از ایناست  اینکه با وجود این همه بی عدالتی و سختی ک دخترا و خانما دارن تو این جامعه میکشن و از ابتدایی ترین حق ها تو بعضی نقاط کشور محروم هستن  آقایونی هستن ک چشم ندارن ببینن خانما سربازی نمیرن و میخوان این فلاکت هم تجربه کنیم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

همین الانم داستان زندگی بقیه می خونیم دلمون به اندازه کافی خونه یعنی چشماشون کور نمی بینن همین الانش ...

دقیقا گلم

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بهترین نقطه ی شروع قوی شدن و جنگیدن برای گرفتن حقه. نمیدونم چرا جبهه گرفتن همه

درسته.منم دوست دارم زن قوی بار بیاد تو جامعه نه تو سری خور و بدبخت.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ارهولی خدایی تو مغز بعضیا دمپاییه چطور این چیزا به مغز پشکلشون میرسه؟

موقعی ک بحث چزوندن و زجر دادن خانما باشه خیلی ها عقل پیدا میکنن

بهترین نقطه ی شروع برای خروج از ماتریکس

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یعنی ما با تیر و تفنگ باید حق مونو بگیریم؟ چیکار کنیم بریم تو خیابون مردا رو بکشیم؟😂 نه گلم نقطه شروع از مغز ما شروع میشه موقعی ک مثل این کاربرا بر علیه هم جنس خودمون نباشیم و ازش دفاع کنیم  موقعی ک مستقل شیم و خودمون رو بازیچه هر مردی نکنیم  زمانی ک بر علیه قوانین زن ستیزانه کشور مون معترض باشیم  اینا نقطه شروع قویه

دوست داری برو انتظامیما همینجوری با خیلی چیزا درگیریم مگه مرض دارم یک کار دیگه برا خودمون زیاد کنیما ...

چرا نرم اگه جامعه ما قبول کنه حتما میرم چون دوست ندارم یه زن تو سری خور باشم و تنها هنرم شوهر کردن باشه و کهنه بچه شستن😐

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بهترین نقطه ی شروع برای خروج از ماتریکس

نی نی سایت واقعا عجیبه 

من گفتم زن فقط بره سربازی؟دیگه هیچ حق و حقوقش بهش داده نشه؟کلا از فمنیست جماعت متنفرم.خیلی چندشن.تو ...

عدالت با برابری زمین تا آسمون فرق داره 

ما دنبال عدالت هستیم نه برابری 

عدالت با برابری زمین تا آسمون فرق داره ما دنبال عدالت هستیم نه برابری

کارزار امضا کن فردا عدالت برقرار میشه😒

کارزار امضا کن فردا عدالت برقرار میشه😒

حاضرم امضا کنم وقتی قبلش تکلیف خیلی چیزا مشخص بشه 

چرا نرم اگه جامعه ما قبول کنه حتما میرم چون دوست ندارم یه زن تو سری خور باشم و تنها هنرم شوهر کردن ب ...

نه منظورم اینکه همین الانم میتونی بری ثبت نام کنی نیرو انتظامی بری 

چیز خاصی هم توش نیست هر روز با مجرما سرکار داری ممکنه نگهبان زندان زنان هم بشی یا کارهای دفتری اصلا هم محیطش جالب نیست

اون قسمت هم درباره مستقل شدن و قوی شدن به فرهنگ خانواده هاست لزوما همه با سربازی رفتن قوی بار نمیان این خود ادمان که باید افکارشون تغییر بدن 

وگرنه سربازی اجبار هم بشه یک کار اجبار شدست با همون افکار تبعیضی

بعدم کسی که قوی می خواد بار بیاد باید رو ذهنش کار کنه مدرسه خانواده برنامه های تیوی و موبایل و...

در مورد شوهر و بچه بنظر من یک زندگی مادر اصلا کم ارزش نیست 

اینکه نوع نگاه هر کس متفاوت شاید یکی دوست داشته باشه کنار همشر و بچه هاش باشه و حمایت عاطفی کنه بالاخره اینم یک نوع کار مثل همون مشاوری که شما میری پول میدی بهش

اگه انمیشن بچه رئیس۲ دیده باشید یک دیالوگ بود که تد میگفت من واقعا نمی تونم با کار خونه کنار بیام ظالمانه ترین کار بدون حقوق و استراحت و مزایا و میگفت تو بهترین  پدر دنیایی

...

اینایی که میگن شما دنبال برابری هستین برین سربازی یا معدن احمق ترین هستن انگار همه مرد ها شغلشون توی معدنه

هنوز نفهمیدن ما میخوایم زن ها حق طلاق حق حضانت حق خروج از کشور داشته باشن دیه شون با مرد برابر باشه و... ب این میگن برابری

اگه این حقوق رو داشته باشن من با سربازی موافقم اونم اختیاری سربازی اجباری برای پسر ها هم نمیپسندم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

البته ک این قانون تصویب نمیشه

بزار چنتا نر خیال پرداریشون رو بکنن😂😂😂

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اینایی که میگن شما دنبال برابری هستین برین سربازی یا معدن احمق ترین هستن انگار همه مرد ها شغلشون توی ...

حق میگی عزیزم