2777
2789
عنوان

خانومه تو پاساژ با کالسکه بچش

206 بازدید | 12 پست

امروز یه خانوم نهایتا ۳۰ ساله خیلی خوشتیپ و قشنگ با یه بچه تو کالسکه داشت بلند بلند تلفنی حرف میزد

بلند بلند که میگم، جیغ میزدااا

ظاهرا شوهرش ول کرده بود رفته بود با دوست دخترش شمال اینم پشت تلفن به یکی داشت اعتراض میکرد که فلانی از اولشم همینجوری بود درست بشو نیست من از دیوار مردم بالا برم پول دربیارم؟ ریخت و پاش برای یکی دیگس من و بچم پول نداریم فلان

حالا سوالم اینه که خب عزیز من قربونت برم از اول اگه همین بوده چراااااا یه بچه رو بیچاره کردی

خیلی ناراحت شدم برای بچه کوچولوش و خودش اما خودشم مقصره اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن شاید ناخواسته بوده 

شاید اولش اینجوری نبوده و خیلی چیزای دیگه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کاش یه همچین مردای انگلی جوون مرگ بشن نبودشون بهتر از بودنشونه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا حس میکنم داشت ب در میگفت دیوار بشنوه و بیشتر داشت جلب توجه میکرد، وگرنه کسی که اینجور گرفتاری دا ...

منم همین حسو داشتم ولی اینجا نگفتم این همه قضاوت نکن نگن بهم

اخه خریدم کرده بود بعد داد میزد ک شب عیدی همه خرید میکنن من پول ندارم میوه هم بخرم

حس بدی گرفتم حالا بگیم خیلی فشار روشه اوکی ولی میتونست بره جایی صحبت کنه ک جلب توجه نکنه