2777
2789
عنوان

جاری جاری

257 بازدید | 13 پست

منی که میگفتم با جاری میشه خوب بود ….

حالا فهمیدم که خیلی حسوووووده 

ذات نداره 

من مثل خواهرم باهاش بودم ولی اون سواستفاده میکرد فقط میخواست کار خودشو پیش ببره وتوخانواده شوهرم خودشو خیییییلی مظلوم میگیره  تا همه کاراشو بکنن زبون داره و جواب میده اما همه براش بیشتر دلسوزی میکنن 

وقتیم میریم خونشون خیلی میخواد بگه من بالاترم 

هر جایی برن میاد حتما تعریف میکنه با ابو تاب یعنی من از تو بیشتر میدونم بیشتر گشتم 😏 شاید من خیلی جاها بیشتر رفته باشم اما هیچوقت نشده بیام جلوش پز بدم مبادا دلش بشکنه 

کلن تو وجودم نیست پز دادن 

از این جور آدما خسته میشم دیگه دلم نمیخواد رفتو آمدی داشته باشم 

بنظرتون شخصیتش چیه واقعا حسوده؟ 

کو ؟!  کجاست !؟

جاری خوب وجود ندارد

جاری رو خونتنون راه ندین شما هم نرید

کلا قطع ارتباط

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم واقعا اجباری در کاره ادم باهمه اطرافیانش رفت و امد و معاشرت داشته باشه؟

من نمیگم خوبن یا بدن ولی ارتباط زیادی خوب نیس

در حد کاری باشه زنگ بزنی یا اگه بقیه رو دعوت کردی اون رو هم بگی

اینکه مثل خواهرت بود مقصر خودتی اون جاریته نه خواهرت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من نمیدونم واقعا اجباری در کاره ادم باهمه اطرافیانش رفت و امد و معاشرت داشته باشه؟من نمیگم خوبن یا ب ...

من ی دوره خیلی حساس بودم  عصبی شده بودم ی روز فک کردم آدمایی که دارن اذیتم میکنند که من سرشون استرس میگیرم چند نفرند ؟اگر نباشند چی میشه؟

حذف شدند .... هیچ اتفاقی نیفتاد دنیا به آخر نرسیده تازه بهترم شد 

وقتی داره تعریف می کنه و پز می ده بلندشو از پیشش برو یا شروع کن با یکی دیگه حرف بزن یا سرتو با گوشیت گرم کن که بفهمه اصلا به حرفش گوش نمی کنی یا همون لحظه زنگ بزن به خانواده یا دوستات و باهاشون خوش و بش کن که بفهمه حرفاش برات هیچ اهمیتی نداره 

من نمیدونم واقعا اجباری در کاره ادم باهمه اطرافیانش رفت و امد و معاشرت داشته باشه؟من نمیگم خوبن یا ب ...

اخه مادرشوهرم اینا همه فقط رو ی من زوم کرده بودنن ببیننن من حسودم یانه 😂احمقا  منم چاره ای نداشتم جز این کار و اینکه من ادم خوشقلبی هستم بد کسی رو نمیخوام اما انگار بد خودمو خواستم با این کارم 

کو ؟!  کجاست !؟

وقتی داره تعریف می کنه و پز می ده بلندشو از پیشش برو یا شروع کن با یکی دیگه حرف بزن یا سرتو با گوشیت ...

من کلن ادم ساکتیم اما یموقعهایی تیکه هاشو میندازه که یعنی تو هیچی بلد نیستی تویه شرایطی میگه که هیچ کاری نمیتونی بکنی خیلی سیاست داره

کو ؟!  کجاست !؟

من ی دوره خیلی حساس بودم عصبی شده بودم ی روز فک کردم آدمایی که دارن اذیتم میکنند که من سرشون استرس ...

خب من بخدا که دلم میخواد هیچوقت نبینمشون اما شوهرم بدش میاد میگه باید بریم میگه تو بدی اونا خوبن تو حساسی 

من واقعا انگار شخصیت خودمو میارم پایین با این اشخاص رفتو امد دارم 

درضمن شوهرم خیلی از جاریم دفاع میکنه اما از من که زنشم نعو اینه که من رو از درون داغون کرده از شوهرمم زده شدم 

کو ؟!  کجاست !؟

من کلن ادم ساکتیم اما یموقعهایی تیکه هاشو میندازه که یعنی تو هیچی بلد نیستی تویه شرایطی میگه که هیچ ...

خواهر شوهر منم خیلی قیافه میگیره ی بار ما قرض داشتیم این همش میگفت من لباسهای مارک می‌پوشم ... حالا فامیلیم از زیر و بم شون خبر دارم 

به شوهرم گفتم 

گفت غلط کرده همیشه ی خدا تو حراجیاس

دوستم گفت  تو هم چند تا مارک یاد بگیر بگو منم از اینا میگیرم گفتم من همینطور راحترم دوست ندارم شرمنده مردم بشم به خاطر مارک لباس .

جاری خوب وجود نداردجاری رو خونتنون راه ندین شما هم نریدکلا قطع ارتباط

چرا خونمون راه ندیم؟؟؟

نمیشه که. بقیه رو دعوت کنیم اونم باید دعوت کنیم دیگه. نمیشه که برادرشوهر رو دعوت نکرد وقتی همه دعوتند

سلام عزیزم 

اصل صله ی رحم به دلیل ساخته شدن و محکم شدن شخصیته

اینکه فقط با افرادی که حالمونو خوب میکنن رفت و آمد کنیم انسان ساز نیست. اتفاقا با این رفتارهای بدش باعث میشه آداب معاشرت یاد بگیری. سعی کن برای هر حرفش یه جواب خدا پسندانه که شرمنده اش کنه نه جوابی که دعوا و کینه به بار بیاره و شخصیت خودتم زیر سؤال ببره داشته باشی، تا میتونی کنارش نشین، اگه اتاقه برو هال اگه آشپزخونه اس برو اتاق، سخته ولی میشه راهی پیدا کرد. این آدمایی که اذیت میکنن صبوری کنی بعداز مدتی بلاها به طرفشون جذب میشن، بلا هم فقط جانی و مالی نیست، گاهی توفیق نماز و روزه ازشون گرفته میشه یا لذتی از عبادت نمیبرن. یا به درد هجران میتلا میشن وکلی مسائل دیگه. البته اینا مشکل خود کم بینی دارن برای رفع اون دیگران رو تحقیر میکنن تا دیده بشن، اینجا باید اونقدر ایمانت قوی کنی که فقط خدا برات مهم باشه، واینکه اون چی میخواد، خدا اجازه ی قطع رحم رو نداده حتی جایی خوندم از معصومین به آنکه ازتو برید بپیوند، به جای قطع ارتباط روحیه تو قوی کن و به خدا نزدیکترشو. زندگیت شیرین نازنین