2777
2789
عنوان

از شغل دامادم حس خوبی نمیگیرم

2552 بازدید | 32 پست

البته هنوز دامادم نیستش

ولی خب خواستگاری آمدن و قصد جدی هستن

من و همسرم راضی نیستیم ولی انتخاب رو به دخترم سپردیم

خودشون باهم آشنا شدن و بهم علاقه دارن

پسره از دانشگاه انصراف داده 

نقاشی تدریس میکنه

تیزرهای تبلیغاتی بازی میکنه و یه نقش‌های چند ثانیه‌ای بی‌ارزش توی فیلم یا تئاتر

پسر خیلی جذابیه و سر زبون داره و دخترم تحت تاثیر این قضیه قرار گرفته 

از اون طرف من صفحه اینستاگرام پسره رو چک کردم دیدم خیبی با دخترا صمیمیه

کلاً خوشم نیومد

خانواده پسره هم توی شهرشون کشاورزی می کنن 

دخترم دانشجوی پزشکیه؛ همسرم پزشکه و حس می‌‌کنم پسره با دید سوءاستفاده‌گری مالی امده سمت دخترم چون دخترم چهره و تیپ معمولی داره و اون پسره دخترهای اطرافش یه جور دیگه‌ای هستن

نمیدونم ولی میخوام یه‌جوری دخترم رو منصرف کنم

به زور نه؛ با آرامش

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترت با وجود تحصیلات عالی که داره میتونه خوب و بد و تشخیص بده بازم شماها خوب بدو بهش بگید ک درگیر عذاب وجدان نشید آینده

دیگه تصمیم با خودش..

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

راستش منم نظر شمارو دارم .

ان شاآالله که عشقشون واقعی باشه ‌

ولی یذره رابطه رو کش بدین یا سختگیری کنید که روی پول شما حساب باز نکنه .

اگ اینطوری باشه میره خودش

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اصلا با هم جور در نمیانبه نظرمدخترتون بعدا پشیمون میشه

قطعاً پشیمون میشه ولی الان سنش کمه نمیفهمه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
دخترت با وجود تحصیلات عالی که داره میتونه خوب و بد و تشخیص بده بازم شماها خوب بدو بهش بگید ک درگیر ع ...

سنش کمه

نمیتونه تشخیص بده

اصلاً هنوز به ست ازدواج نرسیده 

پسره گولش زده بنظرم