سلام دوستان عزیز لطفا میشه راهنماییم کنید خیلی گرفتارم هر کاری میکنم نمیتونم نسبت به همسرم بی تفاوت باشم دلم میخواد محلش ندم ولی نمیتونم نمدونم چکار کنم انگار بدجور وابسته شدم نمدونم چم شده نمدونم این چ مریَضی گرفتم افسردگی دارم انگار دست و بالم بسته است دلم میخواد ی کاری شروع کنم خودمو مشغول کنم نمیتونم همش بیحال و بی حوصله ام واقعا از این وضع خسته ام نمدونم چ مرگمه 😔
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خییلی اذیتم کرده با رفتاراش خودشو میزنه به مظلو نمایی بهم خیانت میکنه و...
ایی وای
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
دلمم میخواد عذابی که تو این مدت بهم داده با روح و روانم بازی کرده با روح و روانش بازی کنم انقدر اذیت ...
شرایط طلاق ندارید؟
ن ندارم اصلا نمدونم چی بگم بهشون هیچ کس حرفمو قبول نمیکنه منم نمیتونم ثابت کنم برام دعا کن بتونم ثاب ...
عزیزم درخواست بده صحبت کنیم