2777
2789
عنوان

میترسم قیمت خونم از پونصد گرم طلا به ده گرم طلا برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 53 پست
بله طلا فقط مساله نگهداریش هست که یه وقت دزد نبره وگرنه از همه چیز بهتره واقعا

من کع صندوق بانک هم داشتم و بتز سکه هامو فروختم ۴۲تومن خونه خریدم خرداد  اخه ادم چه میدونع  بعدم وقتی باشه مصرف میشه   ولی خونه مصرف نمیشه  اما فکر اینو نکرده بودم طلا اینقدره میره بالا  اما ملک والا همیشه بهتر بود میخریدم یه سطل رنگ میپاشیدن و ۵۰۰ میلیون بالاتر میفروختن ۲ماهه قیمتم نداشت  ولی خب از اونجایی که شانسه من  گوه تشریف داره هر جا برم میخشکه اومدم تو ملک و خشکید 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خرداد خونه خریدی با اون پول؟ ۲۰۰ میلیون سال ۹۷ خیلی زیاد بوده ها... الان خونت چند می ارزه؟ من طلا ...

آره بابا فرضشو کن ۶۰۰ میلیون دیگه هم گذاشتم روش که خرداد ۹۸ به دستمون رسید خونه خریدم !  بعدم فروختمش و بزرگتر کردم خونمو  ولی الان میگم اگه همون پول رو فقط طلا داشتم الان ۱۱ میلیارد بود خونه ۵ میلیارد یا ۶تومن 

ای داد

تازه ۵میلیارد سال ۱۴۰۰ خونه خریدم منظورم با همون پول خونه به زور ۱۲میلیارد  پوله اگه بود ۳۰ میلیارد   بعدم ۲تا گند دیگه زدم  طلا و نقره با وام مسکن خدا تومن با رهن شمال آمارتمان خریدم  بالا نرفته     خرداد تمسال که گند بزرگتری زدم بخدا سکه با وام خریده بودم با تتمه نقره هام آپارتمان خریدم الان سکه ۴۲تومنی شده ۸۰ تومن رو خونه نرفته  من چه میدونستم 🙄

ای داد

برا کدومهاشون ناراحت باشم اما خب خونه اصلیم نشستم توش  چه کنم نمیتونستم آواره بشم ضمنا ریسک نمیشد کرد  خونه شمال هم به درک  اما خرداد چه گندی زدم ترسیدم شوهرم سکه ها رو بگیره برا بازسازی خونه یا تعمیر ماشین یا هر چی الان یه میلیارد و نیم از خرداد تا حالا توضررم  اگه گذاشته بودم شوهرم خونم را بازسازی کنه ۶۰ تا مسافرتم رفته بودم بازم  سکه هامو میشد یه خونه بخرم  حالا غصه چی رو بخورم به درک