2777
2789
عنوان

میترسم قیمت خونم از پونصد گرم طلا به ده گرم طلا برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 53 پست
منم خرداد برا سرمایه گذاری خریدم آخه چه میدونستم طلا اینطور میشه والا به شانسه یه بار ۲۰۰ میلیون ...

طلا رو برای سود کوتاه مدت زیر یک سال نباید هیچوقت در نظر گرفت شما البته دوره ای رو میگید که تورم خیلی کم تر بود و اوضاع اینجوری نبود چند سال طلا خیلی رشدی نداشت اما بعد از نقض برجام و شروع دوباره تحریم ها تقریبا هر سال طلا رشد داشته سه سال اخیر هم از همه بیشتر بوده رشد طلا،سال ۱۴۰۰ طلا گرمی ۱۲۰۰ بود الا شده ۶۷۰۰ واقعا ما مردم که مقصر نیستیم اقتصاد بیمار باعث میشه نشه روی پولت برنامه درستی بریزی و‌ مدام درگیر این باشی که چیکار کنی ارزش پولت کمتر نشه 

اونوقتی ک‌سالی چهار صد میلیون می‌رفت رو هر خونه مگه خوشحال نمیشدن مالک‌ها، حالا طلا دارها خوشحال شدن ...

ملک و طلا با هم بالا میرفتن... الان طلا از ملک جلو زده مهندس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اگر ۱ سال مستاجری رو تحمل میکردم و طلا داشتم میتونستم با طلاها خونه ۷۰ متری و مغازه و ماشین ...

عزیزم همه همینطور بودن و هستن  آخه کی طلا نگه میداره ؟ ریز ریز میخرن میفروشن برا خونه اینم شانسه گ و ه منو تو بوده  که وقتی طلا میخریم خونه ها تاپ تاپ میرن بالا  تا خونه میخریم طلاها تاپ تاپ میرن بالا  گفتم که   مثلا سال ۹۷ طلا داشتیم ۲۰۰ میلیون  بعد همه خونه میخریدن یه سطل رنگ میپاشیدن روش ۵۰۰میلیونسود روش میفروختن   بعدطلا بالا نمیرفت یه سالو ۱۰ ماه  نزدیوک ۲ساااال صبر کردیم دیدیم بیفایده فروختیم همون قیمت  گفتن هواپیما اوکراینی افتاد  قاسم سلیمانی رفت طلا تاپ تاپ بالا رفت    حالام خرداد فروختم خونه بخرم یه سطل رنگ بپاشم روش  طلا تاپ تاپ بالا رفت 

منم خونه ام کوچیکه ولی فعلا دست نگه داشتماگر مبلغی به شکل پول نقد یا طلا داری فعلا صبر کن

من میخوام تعمیرات کنم و کابینت بزنم همینجا بشینم. بجاش ۱ میلیارد دستم میاد بدم طلا بخرم.... واقعا خریت شده خونه خریدن یا بزرگتر کردن   یک سال صبرکنم بجای ۷۰ متری میتونم ۳۰۰متری بخرم

دقیقاااااا .. اصلا جک شده واسم

میفهمم.

منم خونه دارم .اونجوری مه قیمت طلا میره بالا .اصلا قیمت خونه تکون نمیخوره.دارم نگران میشم .

میگم طلاهام رو فروختم ملک خریدم.الان زده به سرم بفروشم طلا بخرم.

اخه جالبه بفروشم طلا بخرم .اینبار قیمت طلا میاد پایین وقیمت خونه میره بالا.والا

عزیزم همه همینطور بودن و هستن آخه کی طلا نگه میداره ؟ ریز ریز میخرن میفروشن برا خونه اینم شانسه گ و ...

خب خرداد خونه خریدی با اون پول؟ ۲۰۰ میلیون سال ۹۷ خیلی زیاد بوده ها... الان خونت چند می ارزه؟ من طلا گرمی ۲ بود داشتم خونمو میفروختم بجاش طلا بخرم این مادرم گمراهم کرد هی گفت ول کن ریسکه. مستاجری سخته.. برو راحت تو خونت بشین فلان.. خونه واسه خودم بود و دست مستاجر داده بودم یعنی شوهرم دخالتی نداشت دربارش

نگران نباش دکتر، طبل سال جدید ک زده بشه ملک قراره نجومی بالا بره

عمرا به قیمت طلا برسه. وگرنه بخدا میفروشم همشو میکنم طلا.... ما خونه نخواستیم نهایت میخوام ماهی ۵ میلیون کرایه بدم که رقمی نیست

من میخوام تعمیرات کنم و کابینت بزنم همینجا بشینم. بجاش ۱ میلیارد دستم میاد بدم طلا بخرم.... واقعا خر ...

حالا برا من کلا به شکل طلاست میخام یه بزرگ بخرم بریم توش این کوچیکه رو هم بدم اجاره ولی هنوز مرددم به نظرم طلا هنوزم جا داره

آدم خونه نداشته باشه طلا میخوادچیکارکنه.سرپناه خونه خیلی مهمه

ببین ما جون کندیم این خونه رو خریدیم . اما وقتی می بینم هر روز داره بی ارزش تر میشه و داره هم قیمت ۱۰ گرم طلا میشه حرصم میگیره..تازه کوچیک و نقلی ام هست و باید طلا بفروشم بزرگش کنم.ولی  اونا که طلا داشتن الان میتونن ۲تا از ملک منو بخرن خیلی راحت....من جوونی ام رو دادم بخاطر ۱۰ گرم طلا؟؟؟  میدونی چقدر سختی کشیدم.. الان اگر بجا خونه طلا خریده بودم هم خونه داشتم هم ماشین هم مغازه ... نه اینکه کل سرمایم بشه ۱۰ گرم طلا ... و ۱۰ سال دیگه عین خر کارکنم ...۲ سال مستاجری رو تحمل میکردم الان وضعم خوب بود. مستاجری از این وضع و استرس بهتر بود واسم

ببین ما جون کندیم این خونه رو خریدیم . اما وقتی می بینم هر روز داره بی ارزش تر میشه و داره هم قیمت ۱ ...

حالا کجا خونه خریدی؟ 

خونه هم بالاخره رشد میکنه ولی درسته هیچ وقت به اندازه ی طلا رشد نکرده حتی از صد سال پیش تا حالا هم همینطوره. 

ولی تو اقتصاد یه هزینه ای هست به نام هزینه ی مطلوبیت یعنی شما بابت ارامش یا مطلوبیت یا استفاده ی چیزی هزینه میکنید

من پارسال پونصد گذاشتم رو ماشین اتومات گرفتم با اینکه دو دل بودم سکه بگیرم اگه سکه بود الان خودش شده بود یه ماشین اتومات ولی من هزینه کردم برای استفاده ی خودم

ببین ما جون کندیم این خونه رو خریدیم . اما وقتی می بینم هر روز داره بی ارزش تر میشه و داره هم قیمت ۱ ...

عزیز مهم آرامشه که آدم فقط تو خونه خودش داره .

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙