2777
2789
عنوان

خانمهای خوشگل و باسلیقه بیان کمک

105 بازدید | 12 پست

در ظاهرم، از تغییر در مدل مو و رنگ مو تا کارهای زیبایی صورت و بدن

پیشنهاد تون چیه 

من خودم نیمرخم رو دوست ندارم ، لبم باریکه و چشمام یکم برجسته است.

موهام رو همیشه دم اسبی یا گوجه می‌بندم بخاطر بچه کوچک و می‌خوام یکم به خودم برسم و تغییر ایجاد کنم

نمیدونم لایت کنم ، کراتین یا چی ، می‌خوام یکم سرحال تر بشم

خانمهای خوشگل پیشنهادات تون رو بدین خودتون چه کارای زیبایی کردید

می‌خوام فیلر زیر چشم، ژل لب و بوتاکس برای صورتم انجام بدم

ناخن هامو استایل بدم یا کاشت یا ژل

مو رو کلا نمیدونم چیکار کنم

راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه رسیدگی به پوست و صورت بهترین گزینس دوم اینکه اگر جای شما باشم اصلا بوتاکس و ژل این چیزارو نمیزنم یه کاشت خوشگل فقط البته نظر شخص منه و موها هم اگر نظر من باشه کراتین بهترین گزینس چون من همیشه نچرال رو بیشتر میپسندم😊😊موفق باشی بانو

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
موهات رنگ و کراتین کن ناخن هات فرم نچرال بده برات درست کننژل لب هم بزن روتین پوستی هم همیشه داشته با ...

ممنون از نظرت، رنگ منظورت چه مدل رنگه؟تقربا پوستم سفیده و موهای خودم خرمایی،چه رنگ و مدل رنگی نظرته؟

اول از همه رسیدگی به پوست و صورت بهترین گزینس دوم اینکه اگر جای شما باشم اصلا بوتاکس و ژل این چیزارو ...

ممنون پوستم خوبه گودی زیر چشم از بیخوابی بچه گرفتم و لبم هم باریکه، خط اخم هم دارم پیدا میکنم و نمی‌خوام عمیق بشه

ممنون از نظرت، رنگ منظورت چه مدل رنگه؟تقربا پوستم سفیده و موهای خودم خرمایی،چه رنگ و مدل رنگی نظرته؟

بنظرم تو همین پس زمینه موهات بده لایت دربیارم لایت های کرم