2777
2789

اگه چند ماه از عروسی تون گذشته باشه و دم عید خواهرشوهرتون که وضع مالی عالی هم داره و متاهل هست و شوهرش هم پایه ی خرید رفتن هست، به شوهر شما بگه فلانی خانومت خواست مانتو عید بخره زنگ بزن منم بیام منم میخوام مانتو بردارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو یعنی اینقدر خوش سلیقه ام که میخوای با سلیقه مک و برادرت بخری ؟   ببین چی میگه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هیچی حرف بدی که نزده من انقد دوس دارم یکی باهام بیاد خرید نظر بده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
میخواد با هم برید خرید لابد

خب چرا با شوهرش نمیره؟ با مادرش با پدر یا خواهرش؟ با بچه هاش یا خاله و دختر خاله و عمه و دختر عمه و.... کلی فامیل دارن... چرا با ما میخواد بیاد

خب چرا با شوهرش نمیره؟ با مادرش با پدر یا خواهرش؟ با بچه هاش یا خاله و دختر خاله و عمه و دختر عمه و. ...

خب میخواد باهاتون نزدیک تر بشه 😍

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

به عنوان خواهرشوهر حرف بد ونگران کننده ای نزده شایدمیخادصمیمی بشه یابفهمه ازکجاخریدمیکنی یا سلیقتودوس داره درکل باید ببینی به مرور زمان چجوریه ازین چیزا نمیشه زودقضاوت کرد خوش بین باش ولی میتونی هم قبول نکنی

خب چرا با شوهرش نمیره؟ با مادرش با پدر یا خواهرش؟ با بچه هاش یا خاله و دختر خاله و عمه و دختر عمه و. ...

اصلا بهش اجازه نده که صمیمی بشه ،اگه شعور داشت به خودت میگفت ،بعد هم چرا باید بدونه برنامه زندگی و خرید شما کی هست ،از طرفی انگار حالت دستوری امر کرده ،نگفته شاید شما خوشت نیاد

به عنوان خواهرشوهر حرف بد ونگران کننده ای نزده شایدمیخادصمیمی بشه یابفهمه ازکجاخریدمیکنی یا سلیقتودو ...

رابطه خوبی با هم نداریم.

یعنی کلا چه با من چه با شوهرم بحث و بی احترامی زیاد بوده و اصلا با هم صمیمی نیستیم