2777
2789
عنوان

شما از این حرف خواهرشوهرتون چه برداشتی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 27 پست
آخه خواهر داره پدر و مادر و دوتا بچه و کلی دوست و فامیل اطرافش داره. سه تا جاری دیگه هم دارم.چرا با ...

چه اشکالی داره خب وقتی با اونا میتونه با شما هم میتونه ، خب به همسرت بگو نگه بهش اگه دوست نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش اجازه نده که صمیمی بشه ،اگه شعور داشت به خودت میگفت ،بعد هم چرا باید بدونه برنامه زندگی و خ ...

نه کاملا دستوری به شوهرم گفت. به منم نگفت حتی.

عین جمله ش این بود که به شوهرم نگاه کرد و گفت خانومت مانتو خریده؟ شوهرم گفت نه فعلا... گفت خواستین برین خرید بگید منم بیام میخوام مانتو بردارم منم

رابطه خوبی با هم نداریم.یعنی کلا چه با من چه با شوهرم بحث و بی احترامی زیاد بوده و اصلا با هم صمیمی ...

چه جالب مثل منوخواهرشوهرم البته اون سیاست داره باسیاست زندگی منومیریزه بهم تاحالا تورو منوشوهرم واینستاده ولی کاراشو میکنه

پس زیاد صمیمی نباش باهاش اینطوری احترامتم حفظ میشه حالا شاید مثلا خواسته خودشو شیرین کنه یانزدیک کنه به شوهرت اینطوری تعارفی زده خودتو درگیرنکن زیاو

حساس نباش جانم 

من با زندادشم همش بازاریم انقدر میگیم و میخندیم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آخه خواهر داره پدر و مادر و دوتا بچه و کلی دوست و فامیل اطرافش داره. سه تا جاری دیگه هم دارم.چرا با ...

تازه عروسی دیگه میخواد بیشتر بشناستت اونا رو که میشناسه خانوادشن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نه کاملا دستوری به شوهرم گفت. به منم نگفت حتی.عین جمله ش این بود که به شوهرم نگاه کرد و گفت خانومت م ...

شما به شوهرت بگو ،من دوست ندارم با کسی خرید کنم ،والان خرید میاد ،دو روز دیگه مسافرت بخوای بری ،یا بچه هاشو میندازه سرت ،خلاصه ی نه بگو خودت رو بیمه کن ،

عزیزم شاید چون تازه عروسشونی , شاید واقعا دوست داره دلش میخاد باهم برید 

روزای خوب منم میاد
چقد نچسبیمن و زن داداشم دوتایی میریم خرید انقد کیف میده

عزیزم شما حتما با هم خوبید. خواهرشوهر من سر خرید عروسی اشک منو درآورد که چمدون میخوای چیکار جاگیره. آینه شمعدون میخوای چیکار قدیمیه. لباس زیر مگه نداری؟ زشته بیفتیم تو بازار برات لباس زیر بخریم خودت برا خودت بخر...خرید عقد هم کلا نداشتیم. خرید عروسی هم من جز لباس پاتختی و یه دونه کفش هیچی نذاشت بخرم

احساس میکنم بازم میخواد اون داستان رو تکرار کنخ