2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشو home schoolهستند

5940 بازدید | 70 پست

پارسال خیلی دست و دلم میلرزید فکر میکردم تنهام

ولی هر روز که گذشت از تصمیمی که گرفته بودم مطمنتر و راضی تر شدم. تو این مدت خانواده ها و دیدم که مثل ما بچه هاشونو مدرسه نفرستاده بودن

اگر اینجا هم کسی هست بیاین از دغدغه های مشترکمون بگیم

پیشاپیش عزیزانی که میخوان بیان بگن  وووای  چرا  نکن و....  بهتون می‌گم با این تیپ سوالها اصلا جای بحث نیست از اول نپرسین قشنگای من

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرکی در کار نیست بچه 6 7 ساله مدرک میخاد چیکار

وقتی بزرگتر شد و اگر نیاز برطرف نشد و نیاز به اموزش مستقیم اکادمیک شد مستقیم بدون اتلاف وقت و بدون سردرگمی خپدش راهشو انتخاب میکنه

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

مدرکی در کار نیست بچه 6 7 ساله مدرک میخاد چیکار وقتی بزرگتر شد و اگر نیاز برطرف نشد و نیاز به ام ...

بعد دوباره باید از کلاس اول شروع کنه ؟ 

یا مثلا تا چهارم رو تو خونه بخونه از پنجم بره مدرسه ؟ 

چون بار اوله شنیدم همچین چیزی رو میپرسما

مدرکی در کار نیست بچه 6 7 ساله مدرک میخاد چیکار وقتی بزرگتر شد و اگر نیاز برطرف نشد و نیاز به ام ...

ینی مدرسه نمیفرستی کلا؟

خب اگه ۹ ساله شد مثلا گفت میخوام مدرسه برم

اونوقت تازه باید برع کلاس اول بخونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه