2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما موظفیم یک سری آموزش ها به بچه هامون بدیم

و ابن کارو انجام می دم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خیلی زیاد ...فقط نگاهم این هست ک اون دنیا به خاطر کم کاری من بازخواست نشم...

۵سالشه میدونم زوده ولی تصمیم گرفتم با توجه به شرایط و وضع جامعه یکم زودتر حجاب روسری رو اجرا کنم مثل یه بازی براش مرحله ب مرحله قراره اجرا کنم...الان فقط روسری هست ک در همه شرایط و اوضاع باید روسری سرش کنه البته هر بار با این نوع سوال ک دوست داری امروز روسری سر کنی ک میگ آره حتما.

و اینک دیگ شلوار کوتاه بیرون نمیپوشونم گرچه قبلش هم کوتاه کوتاه نپوشاند....خلاصه من خودمو ملزم کردم حتما توی فضای مذهبی باشم ک اونم هر چقد بتونه با توجه به میل خودش رشد کنه

من هم لباس باز نمیپوشونمش.خودش هم حساس شده اگر آستین کوتاه ویا ساق کوتاه باشه جیغ و داد میکنه نمیپوش ...

من روی زیاده روی این مسله حساسم نمیدونم اینکه آستین کوتاه برا بچه سه ساله نپوشونم درست هست یا نه جای سواله برام فقط وقتی گرمشون میشه نمیدونم چجوری باید توجیه کنم...

البته دختر۵ساله رو میشه یه جوری وارد موضوع حجاب کرد ک قراره تکلیف بشه براش و یکم راحت تره. شما اگ ببینی کوچولوتون گرمش هست چیکار میکنی؟

مثلا من هر بار قبل بیرون رفتن دور روسری رو خیس میکنم ک خنک شه ولی گاهی خیس عرق هست و خودش میکشه پایین ک نمی‌کشه دیگ گرچه هر چقد بیشتر میگذره تاب اوریش بیشتر میشه