2777
2789
عنوان

رفت آمد زیادی

475 بازدید | 31 پست

چکار کردید ک کم شد شوهرم خیلی رفتم آمد داره بیشتر اوقات خونمون پر از آدمه منم گاهی همراهش میرم ولی اکثر اوقات حوصله ندارم نمی‌رم تنها می‌ره و چند روز بعدش کلی آدم میاد خونمون این وسط ی مشکل دیگه هست ک قیم میخوره رو پاکی اون مردا ولی من حس میکنم آدم درستی نیستن و خیره میشن بهم احساس بدی بهم دست میده اما تا حالا حرفی نزدند ک بخام ب شوهرم بگم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ببین براش گاهی مثال بزن

بگو مثلا دو تا داداش،،یکی انقدر مهمون داری کرد و مهمون رفتنای الکی،هیچی نتونست سرمایه جمع کنه ،نه خونه نه زندگی آس و پاس

داداشش رفت امد معقول ،همه چی تونست بخره و ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی مصرف میکنن دور هم؟

بعضی هاتون قیلون میکشن بعضی ها هم نه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

خودش کم میشه نگران نباش .زندگی که پیچیده تر میشه آدما خودشون خسته میشن از برو بیا.شما خودت تو برخورد حرمت بذار حریم رو حفط کن پوشش رو هم حفط کن کسی جرات نکنه بهت چپ نگاه کنه

ببین براش گاهی مثال بزنبگو مثلا دو تا داداش،،یکی انقدر مهمون داری کرد و مهمون رفتنای الکی،هیچی نتونس ...

اینا رو میگم میگه میخای منو از مردم بزنی تو مثل زن ق

فلانی از مهمون بدت میاد و این چرت پرتا

خودش کم میشه نگران نباش .زندگی که پیچیده تر میشه آدما خودشون خسته میشن از برو بیا.شما خودت تو برخورد ...

پوششم خوبه فقط هم‌سلام علیک میکنم تا ازم سوالی نپرسن حرف نمی‌زنم آدم خجالتی هم نیستم ولی میبینی تو آشپزخونه هستم ی لحظه برمی‌گردم میبینم داشته نگاهم می‌کرده کلا احساسم ب این نگاه ها آزاردهنده اس

گاهی بگوکم کم متوجه میشهاخه واقعیت هم همینه،رفت امد هم اندازش خوبه

اره واقعا خسته کنندس

اگه مهمونها فقط مرد هستن خونه نمونیا از اتاق بیرون نیا

اکثرا فقط مرد هستن قبلا میرفتم بیرون اما نمیشه بچه مدرسه ای دارم با نوزاد مجبورم دنبالشون باشم مثلا هقچفت هشت ساعت پشت سر هم میمونن دیگه مجبورم شام بپزم 

پوششم خوبه فقط هم‌سلام علیک میکنم تا ازم سوالی نپرسن حرف نمی‌زنم آدم خجالتی هم نیستم ولی میبینی تو آ ...

حق داری ، واقعا آدم معذب میشه مرد تنها میاد خونه آدم. باز اگر با زناشون بودن یه چیزی ...

بعدشم مهمونی اندازه داره ، والا من و شوهرم با خواهر و برادرا سالی یکبار عید به عید مهمونی داریم ، برادرام هم من رو سالی یکبار عید میگن.

پدر و مادرامون فصلی یکبار  یعنی هر ۳ ماه یکبار میگیم در سال میشه ۴ بار 

والا انقدر گرونی هست نمیرسه 

اکثرا فقط مرد هستن قبلا میرفتم بیرون اما نمیشه بچه مدرسه ای دارم با نوزاد مجبورم دنبالشون باشم مثلا ...

شوهر من هر موقع مهمون داره وسایل رو از قبل آماده میکنم واز اتاق بیرون نمیام''ولی خداییش ۸ ساعت زیاده  یه فکری بکن باید یکی شوهرتو نصیحت کنه

گروه رز 

ی مثالی هست میگه رفیق یا دنبال پولته یا ناموست

اگر شوهرت پولداره که میکنن ازش 

اگرم نه که میان خونه دنبال ناموسش 

وقتی که باشوهرت میری اونا چرا با زن هاشون نمیان ؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرمنم اهل رفت وآمد بود ولی من شخصیتم جوریکه احترام میزارم ولی زیاد گرم نمیگیرم یاقاطی بشم خب طبیعت ...

خوش بحالت ما زیاد با فامیل ارتباط ندارم بیشتر با غریبه هستن اونا بچه کوچیک ندارن یا بچه مدرسه ای زناشون میرن خونه باباشون یا پدرشوهر براشون زیاد مهم نیست مرد بره خونشون ولی من میمونم خونه اکثرا از ناراحتی هم تخمام توهمه ک بفهمن خسته این اما انگار براشون مهم نیست