2777
2789
عنوان

رفت آمد زیادی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 31 پست
حق داری ، واقعا آدم معذب میشه مرد تنها میاد خونه آدم. باز اگر با زناشون بودن یه چیزی ...بعدشم مهمونی ...

خانواده ها و فامیلای خودمون نمیان اینا دوست و رفیقن حوصله زناشون رو هم ندارم بخدا مثلا خودشون ک میان چند نفر از فامیلامون روهم میارن ک ما نمیشناسیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
شوهر من هر موقع مهمون داره وسایل رو از قبل آماده میکنم واز اتاق بیرون نمیام''ولی خداییش ۸ ساعت زیاده ...

وقتی کسی بخواد نصیحت کنه میگه به شما ربطی نداره دخالت نکنید  چندین نفرشون راهشون دوره شبم میمونن میگم یعنی اینا هیچ فامیلی تو این شهر ندارن ک میان خونه ما شب میمونن میگه اینجا راحت ترن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام
دید بازدید و مهمانی به نظر خودم فقط اقوام درجه 1 و تمام
اینکه رفیقمه، مثه برادرمه، مثه خواهرمه، و.... این حرفارو بریزید دور تو این دوره زمونه این جور رفت آمدها میشه سم، میشه ناخواسته مقایسه، میشه حسادت، و در نهایت فروپاشی (البته شماگفتید که اکثرا مرد هستن که این موضوع رو بدتر میکنه)
نظر من با ایشون صحبت کنید و بگید که این دور همی و این روابط رو دوست ندارم و منو معذب میکنه و البته از افراد بزرگ خانواده میتونید کمک بگیرید تا کم کم این رفت آمدها کم بشه و در نهایت تمام بشه و اینم بستگی به شوهرتون داره یعنی ایشون باید روی این تصمیم پافشاری کنه و این قضیه رو تمام کنه
خلاصه کلام: ( تو بیشتر موارد وقتی تو جریان زندگی، دو نفر یا یه خانواده، با هم خوش نیستن این جریان به وجود میاد یعنی اومدن افراد و آدم های دیگه و پر کردن فضاهای خالی و باقی ماجرا..)

موفق سلامت باشید

......

ی مثالی هست میگه رفیق یا دنبال پولته یا ناموستاگر شوهرت پولداره که میکنن ازش اگرم نه که میان خونه دن ...

اونا هم چند ماهی یبار با زن میان ولی من پیش زناشون گفتم دلم نمیخاد شوهرم رفیقبازی کنه که بلکه بفهمن منم با دعوت میرم سر زده نمی‌رم از شوهرم خیلی میکنن یواشکی من ولی خوب وقتی دورهمی میگیره براشون خوب چند ملیون اون روز خرج می‌کنه من اعتراض میکنم میگه چیزا گرونن. مهمون همینه دیگه اگه هم ب من چشم دارن هم نمیتونن بگن حتما میترسن رسوا بشن

خب توهم یه بار یه بحثیو پیش بکش باهاشون حرف بزن بلکه به غیرت شوهرت بر بخوره اه چندشم شد.

یعنی خودم با مردا حرف بزنم من احساس میکنم یکیشون دلش میخواد حرف بزنه جرئت نداره ولی قصد دارم اگه ی زمانی خاست حرف بزنه صداشو ضبط کنم و ب شوهرم نشون بدم

مگه خونه مجردیه؟

از بس پروان 

اونا هم چند ماهی یبار با زن میان ولی من پیش زناشون گفتم دلم نمیخاد شوهرم رفیقبازی کنه که بلکه بفهمن ...

اونا ک اومدن با بچه‌ات بداخلاقی کن هی سر بچه‌ات غر بزن که بدشون بیاد ،به اونا تیکه بپرون ولی به بچه‌ات بگو 

وگرنه اینجوری که از مهمونیات تعریف میکنی محاله به این سادگی‌ها شوهرتون ول کنن 

جای تو بودم زود تر یه حرکتی میزدم که آنقدر پولهای بچهام نره تو شکم اونا

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی خودم با مردا حرف بزنم من احساس میکنم یکیشون دلش میخواد حرف بزنه جرئت نداره ولی قصد دارم اگه ی ز ...

پس همیشه وقتی که اومدن از قبل گوشیتو بزار روضبط پیشت بزار 

چون وسط حرف زدن نمیشه بری گوشیتو بیاری

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ وقت درک نکردم اونایی‌که رفیق مردشون میارن خونه ببخشیدا ولی خیلی طرف باید بی رگ وغیرت باشه که بخواد همچین کاری کنه یعنی چی زل میزنن بهت نگاه میکنن عند بی غیرتیه خاک برسرشون .مگه خونه شما پاتوقه؟؟همون دیگه روزاول شماباهاش همراهی کردی الان دیگه نمیتونی کاری کنی شما بچه دارید بعد اونا میان قلیون میکشن توخونتون😐 ببخشیدا شماخودتونم مشکل دارید این راه زندگی کردن نیست بشین فکر کن 

یعنی کی ان اون مردا؟آشنا یا غریبه؟

دوست غریبه هستن فامیل نیستن

پس همیشه وقتی که اومدن از قبل گوشیتو بزار روضبط پیشت بزار چون وسط حرف زدن نمیشه بری گوشیتو بیاری

اره حواسم هست اما حرفی نمیزنن اما خوب من حس میکنم نگاش عادی نیست