2777
2789
عنوان

خیلیی چاقم چی میشد به دنیا نمی اومدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست

سلام عزیزم  روزی یک ساعت پیاده روی تند داشته باش یعنی هیچی کم نکنی ۴ کیلو کم میکنی فقط باید حتما هر روز راه بری  و حتما تند راه بری و همچنان به رژیمتم ادامه بدی حتما خیلی لاغر میشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

من یه دوره شرکت کردم به اسم هنر کم خوری 

حدود یک ماهه.

البته ثبت نامش تموم شده.

ولی افرادی که شرکت کردن تو این مدت کم هم میگن دارن تاثیرشو تو جسمشون میبینن.

یکی از نکته هایی که استاد گفتن اینه که غذا رو آروم بخوری، و انقدر بجوی تا کامل پوره بشه و بعد لقمه ی بعدی 

و نکته ی مهمش هم اینه که لقمه ها کوچیک باشن، اگه غذای نونی میخوری، لقمه اندازه بند انگشت 

اگه برنجی میخوری، با قاشق مربا خوری بخور تا زیاد نخوری 

البته که اوایل خیلی سخته و به مرور عادت میکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج
فکرکنم بدنت داره ذخیره میکنه از بس نمیخوری برو دکتر تغدیه برا لاغری

من قبلا تجربه کم کردن وزن داشتم اگه 1 هفته همون چیزی که میخورم نصف کنم با اصلا نخورم خیلییی بطور چشمگیر لاغر میشم الان چون گشنمم نمیشه زیاد میخوام همبن کارو کنم با میوه ای چای و 1 دونه خرما اینجور چیزا لاغر کنم خودمو

ببین ریشه ی مشکلتو پیدا کن با این روشها نخوردن  فقط خودتو اذیت می‌کنی از نظر تیرویید و تنبلی تخمدان ....باید یه بررسی بشی و اینکه میتونی فایلهای صوتی هپی فت رو تو نت سرچ کن شاید بدردت خورد و از طب سنتی هم میتونی کمک بگیری 

میدونم مسخره کردن کار خوبی نیست ولی چاقی و لاغری دقیقا دست خود ادمه 

تو نوزده سالگی هم وزن 120 رو خب معلومه هرکی ببینه مسخره میکنه تو الان اینی پسفردا یه بچه بیاری از در هم نمیتونی رد بشی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من قبلا تجربه کم کردن وزن داشتم اگه 1 هفته همون چیزی که میخورم نصف کنم با اصلا نخورم خیلییی بطور چشم ...

این رژیما باز دهی ذهنتو کم میکنه هنگام درس خوندن اینکارارو نکن

گلم با رژیم سخت و بد نسازی خودت رو درست کن دختر خاله من ۱۴ سالش که وزنش این بود از خجالت هیچ جا نمی رفت رفت ورزش و رژیم هم گرفت العان باربی شده ۸ ساله می ره ورزش ، برنامه غذایی داره مربی بگیر برات برنامه غذایی می نویسه اینم بگم دختر خاله خیلی زیاد رعایت می کرد ۸ ساله لب به شیرینی نزده اگه ببینیش باورت نمی شه که روزی شاید وزنش از تو بیشتر بوده 

میدونم مسخره کردن کار خوبی نیست ولی چاقی و لاغری دقیقا دست خود ادمه تو نوزده سالگی هم وزن 120 رو خب ...

هر چی هم باشه کسی حق نداره اینکار رو کنه من دبیرستان  نمونه درس میخوندم نشد یکبار حتی یکبار تو مدرسه تحقیر بشنوم ،اما الان دردم ابنه تو خانواده نگاه ها و صحبت‌هایی که میشه اذیتم میکنه، یعنی اینکه عزیزم همه اینجوری نیستن که توهین کنن بستگی به فرهنگ داره 

چرا ادمو به اینده گره میزنید .

برای اینکه یه بخشی از زندگیته 

شما درس میخونی کنکور بدی که در اینده بری دانشگاه

سرکار میری که ماه اینده حقوق بگیری

شب اقدام سک س میکنی که ماه اینده بری جواب ازمایش بگیری بگن بارداری

و خیلی چیزای دیگه

ایشون هم با همین فرمون جلو بره فقط خودشه که دراینده اسیب میبینه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A