2777
2789
عنوان

خیلیی چاقم چی میشد به دنیا نمی اومدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
هر چی هم باشه کسی حق نداره اینکار رو کنه من دبیرستان نمونه درس میخوندم نشد یکبار حتی یکبار تو مدرسه ...

منم نگفتم مجازن توهین کنن ولی ایا میتونی رو مغز همه افراد تاثیر بزاری؟ میتونی یک تنه فرهنگ همه رو بالا ببری؟ 

قطعا نه 

متاسفانه و متاسفانه به غلط الان دوره ای شده که اول ادمارو با صورت و قیافشه و هیکلشون میسنجن و اعتبار میدن و بعدش میرن سراغ سجایای اخلاقی و دستاوردا

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منم خیلی راجبش گارد دارم معذرت میخوام

نه عزیزم این چه حرفیه

اصلا گور بابای حرف مردم و بچه دار شدن

استارتر وزنش رو پایین نیاره خدای نکرده دورازجونش ممکنه دراینده سنش بالاتر بره کبدچرب و کلسترول و دیابت نوع 2 و کمردرد بگیره به نظرم سلامتی خودش رو الان باید اولویت بزاره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

عزیزم چاقی چیزیه که قابل تغییره 

مگه مثلا بدون دستی که فکر میکنی درست نمیشه 

هزار تا ادم اطرافم دیدن رژیم گرفتن لاغر شدن 

اراده میخاد  همت میخاد 

ورزش کن باشگاه برو 

بخدا که لاغر میشی

بخاطر خودتم که شده بخاطر حرفای مردم 

بخاطراینکه بخودت ثابت کنی لایق این تحقیرا نیستی

تو تاپیک قبلیت هم پست گذاشتم، احتمالا تند رفتم و ناراحت شدی.فقط بدون، با این رژیمت، بدنت میره تو حالت تدافعی. فک میکنه قحطی‌ای چیزی شده، بیشتر مقاومت میکنا در برابر چربی سوزی. دیگ خوددانی. گفتنیا رو بهت گفتن خانما.

تو تاپیک قبلیت هم پست گذاشتم، احتمالا تند رفتم و ناراحت شدی.فقط بدون، با این رژیمت، بدنت میره تو حال ...

نه عزیز چه حرفیه ناراحت نشدم دارید درست میگید شما آخه من خسته شدم برای همین اینجوری رژیم گرفتم وگرنه شما کاملا صحبتاتون درسته عزیزم ❤️

منم نگفتم مجازن توهین کنن ولی ایا میتونی رو مغز همه افراد تاثیر بزاری؟ میتونی یک تنه فرهنگ همه رو با ...

دقیقا همینطوره من هم اول بخاطر خودم دارم رژیم میگیرم و قصد کاهش وزن و بیشتربخاطر اعتماد بنفس خودم و جلوه ی بدی که تو جامعه داره این وضعیت... 

نخوردن لاغرت نمیکنه، وقتی چیزی نخوری بدن فکر میکنه در حالت قحطی قرار گرفته میاد چربی هات رو به حالتی درمیاره که از بین بردنشون کار حضرت فیل میشه

برو دکتر تغذیه رژیم اصولی بگیر

و صبور باش

من سال کنکور ۱۰۰ کیلو شدم، حالم از خودم بهم میخورد، تو خیابون راه میرفتم ادمی نبود بهم تیکه نندازه

بعد کنکور هم باشگاه شروع کردم هم رژیم ، الان شدم ۷۰ کیلو 

صبر صبر صبر، فقط صبر به خرج بده