2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 109 پست
دیگه با شوخی و غیرمستقیم هم گفتم دیگهبیشتر از این میفهمه اصرار دارم امیدوارم خودش بفهمه من غرورم اج ...

عزیزم ممکنه نزنه یا اگر بزنه ته دلش ناراضیه و همین ممکنه باعث دعواهاتون بشه.

من خواهرم به زور خونه رو زد به نامش از اون روز به بعد اینا یکسره دعوا داشتن،تا خاهرمو مجبور کرد ببره مهریه رو در ازاش ببخشه.

نمیدونم چرا زندگیه ارومتونو دوس دارین بندازین تو چالش.اینجا معلومه همه زورکی رفتن خونه کردن به نامشون شما بااینا خودتو مقایسه نکن.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

فکر میکنم اونم تبصره های خودش باید داشته باشه

نه تبصره نداره 

هرچی اول بنام شوهر باشه بعد به اسم زن بخوره شامل قانون هبه یعنی هدیه هست . بالاتر توضیح دادم کامنتم هست . 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم اسی رو قانع کنم که دنبال بحث با شوهرش نباشه،شما دوس داری بینشون دعوا به پا کنی به خودت مربو ...

دعوا داری؟ من تنها کامنتی ک ریپلای کردم کامنت شما بود اونم از تعجب، وگرنه تو این تاپیک اصلاً نظری ندادم ک شما ب خودت اجازه دادی تهمت شر بپا کردن بهم بزنی!!!!!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا خودمم به این فکر میکنم چون تو فامیل معروف شدم به پس انداز و رعایت کردن و… دیگه نمیکنم

یه چیزی بگم من ۲۶ سالمه و چه دور و برم چه تو این سایت هرگز مردی رو ندیدم که بگع زن من تو عمری زحمت کشیدی و بفکر من بودی بیا این خونه برای تو..بخدا اصلن ندیدم

مگر اینکه زنه زرنگ باشه از اول طرقو توجیه کنه

ببخشید من بابام مثل شوهر شما بود

من یاد گرفتم مثل مادرم نباشم

اوایل شوهرم میگفت کاری نداشته باش حقوق چقدره پول خواستی بگو منم خوب خرج میکردم ، کم کم شروع کرد ندارم کمتر خرج کن 

گفتم من از کجا بدونم تو نداری؟؟ شاید داری قایم میکنی

دیگه همه چیشو رو کرد

از خرج تا پس انداز و ....برای همین از خودش پول خرجی میگیرم باهاش پس اندازم میکنم طلا میخرم سرشم منت میزارم که ببین چه زن بفکری هستم از حداقل ها برای اینده پس انداز میکنم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

نه تبصره نداره هرچی اول بنام شوهر باشه بعد به اسم زن بخوره شامل قانون هبه یعنی هدیه هست . بالاتر توض ...

من وهمسرم همون اولین خونه رو هم سه دونگ سه دونگ خریدیم الان میتونه بگه بهم هدیه داده؟

فکر میکنم اونم تبصره های خودش باید داشته باشه

بله قطعا داره

مثلن شوهرم به من یه زمین داده من روش مغازه ساختم دیگه نمیتونه طبق قانون هبه پس بگیره

یا اونو فروختم یا به اسم کسی کردم

دیگع نمیتونه پس بگیره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

استارتر عزیز سعی کن به نام خودت کنی

به حرف اینا هم گوش نکن میگن فرقی نمیکنه

خیلی فرق میکنه اگه خدای نکرده شوهرم زودتر از من فوت کنه به جز منو بچه هام یکی از وارثینش هم پدر ومادر همسرتون هستن اون موقع جلو بچه هات شرمنده میشی

ولی اگه زن زودتر فوت کنه وارثین بچه ها هستن 

آدم باید به فکر آخرعاقبتش باشه 

یکی از بچه های اینجا میگفت بابام بعد فوت مامانم زن گرفته خدارو شکر مامانم خونه به نامش ما خیالمون جمعه

خیلی جنایی کردم😂😆

بله قطعا دارهمثلن شوهرم به من یه زمین داده من روش مغازه ساختم دیگه نمیتونه طبق قانون هبه پس بگیرهیا ...

من همون خونه اول که باهم خریدیم سه دونگ سه دوننگ به ناممون خورد الان اون میتون اسم هبه بزار بروش؟

دعوا داری؟ من تنها کامنتی ک ریپلای کردم کامنت شما بود اونم از تعجب، وگرنه تو این تاپیک اصلاً نظری ند ...

استیکراتون گویای همه چیز بود.😏

خواهشا ریپلی نکن دیگه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من وهمسرم همون اولین خونه رو هم سه دونگ سه دونگ خریدیم الان میتونه بگه بهم هدیه داده؟

اگه مستقیم از فروشنده خریدید نه نمیتونه 

اما اگه اول شوهرت خریده و بعد سه دنگ بنامت زده بله میتونه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من همون خونه اول که باهم خریدیم سه دونگ سه دوننگ به ناممون خورد الان اون میتون اسم هبه بزار بروش؟

من اینو دقیق نمیدونم چون وکیل نیستم

ولی شما بدون اینکه کسی بفهمه یه نوبت مشاوره با وکیل بگیر

حالا حضوری یا اینترنتی

مشورت کن ضرر نداره

البته چون اول خونه به اسم ین شخص دیگه بود بعد به اسم شما و شوهرت شده احتمالن شامل قانون هبه نمیشه

استیکراتون گویای همه چیز بود.😏خواهشا ریپلی نکن دیگه

نظرت عجیب بود عجیب 

تهمت زدی دست پیش هم گرفتی ؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫