2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
چه فرقی داره عزیزم.تازه خونه ای که مرد همینجوری بزنه به اسم زن به راحتی به اسم هبه میتونه پس بگیره.ح ...

در صورتی میتونه خونه رو پس بگیره که سند خونه اول به نام شوهر بوده باشه.

اما اگر موقع خرید، خونه مستقیم از فروشنده به نام خانم سند بخوره، شوهر نمیتونه پس بگیره.

شما این چند سال تو خونه هزینه کردید؟ درامدتون اومدن تو زندگی ؟ پس انداز نکردید برای خودتون؟؟

اره درامدم رو خرج خودم و خونه و خریدای روزمره میکردم 

نه چنان پس اندازی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی محضر سند برات صادر کنه چطور میتون بگیره عزیزم

میشه گلم متاسفانه

اگ میخوای تو گوگل بزن قانون هبه

یا قسمت مربوط به این قانون رو تو سریال اقای قاضی نگاه کن

مثلن مهدی قائدی کلی ملک و املاک به اسم زنش کرده بود بعد زنش خیانت کرد با همین قانون همرو از زنش پس گرفت

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

خودت داری میگی جای مهریه زده به نام.منم خواهرم جای مهریه خونه رو زده به نامش این منطقی هست.

عزمزمه تو سند که قد نکرد در ازای مهریه

گفت من که مهریه ندادم بهت ،میزنم به نامت که راضی باشی ازم،چون تو زندگی خیلی برام زحمت کشیدی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
این با اختلاف عجیب ترین نظری بودکه خوندم 😏😏🫤🫤

دوس دارم اسی رو قانع کنم که دنبال بحث با شوهرش نباشه،شما دوس داری بینشون دعوا به پا کنی به خودت مربوطه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره درامدم رو خرج خودم و خونه و خریدای روزمره میکردم نه چنان پس اندازی ندارم

خوب شما به جای اینکه از شوهرتون نفقه بگیرید از حقوق خودتون خرج کردید

در حالی که اگر از حقوق خودت خرج نمیکردی قطعا همسرت انقدر پول نداشت بنظر من حق شماست

اما اگر همسرت خونه به اسمت نزد ، روش زندگیت رو تغییر بده

فقط برای خودت پس انداز کن و تمام خرج و مخارج خودت بر عهده شوهرت بزار ( طبق قانون هم وظیفه ایشونه)

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

ما سه دونگ سه دونگ کردیم.حالا برات سخته جدی جدی بگی.ب شوخی شوخی باخنده بهش بگی چطور؟؟من خودم مثل شما ...

دیگه با شوخی و غیرمستقیم هم گفتم دیگه

بیشتر از این میفهمه اصرار دارم 

امیدوارم خودش بفهمه من  غرورم اجازه نمیده بگم چون درامدم خیلی از اون کمتره ممکنه تازه خیلی وقتا سر این قضیه تحقیر هم شدم غیر مستقیم ممکنه دوباره بگه 

بله اما باید تومحصر همین هبه ذکر بشه درست ؟

نه حتی اگر ذکر نشه هم میتونه پس بگیره

من به تو یه خونه میدم بدون هیچی 

یعنی به تو هدیه کردم دیگه

پس شامل قانون هبه میشه

اگر هبه نبود شما به مدرکی داشتی مثلن قولنامه

در صورتی میتونه خونه رو پس بگیره که سند خونه اول به نام شوهر بوده باشه.اما اگر موقع خرید، خونه مستقی ...

اره اینو تو سریال آقای قاضی دیدم .

یا اینکه اگه اول بنام شوهر بوده و شوهر خواست بنامت بزنه اول باید برید بنگاه و اونجا قولنامه تنظیم بشه که در ازای پرداخت پول شوهره به زنش فروخته. در قولنامه مبلغ اینا نوشته بشه بعد سند بخوره بنامت .  

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خوب شما به جای اینکه از شوهرتون نفقه بگیرید از حقوق خودتون خرج کردیددر حالی که اگر از حقوق خودت خرج ...

دقیقا خودمم به این فکر میکنم 

چون تو فامیل معروف شدم به پس انداز و رعایت کردن و… 

دیگه نمیکنم 

نصف خونه منطقیه اما کل خونه نه وقتی اولین خونست پس خود مرد چی میشه؟ باید منصف بود

منم با نصف خونه موافقم،حلا بعضی‌ها دارایی بیشتر دارن کل خونه رو به اسم همسرشون میزنن

الان پدرشوهر من چندتا خونه داره،یکی از واحدهای بزرگ ۶ دنگ به اسم مادرشوهرم کرد

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....