2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 109 پست
اگه مستقیم از فروشنده خریدید نه نمیتونه اما اگه اول شوهرت خریده و بعد سه دنگ بنامت زده بله میتونه

نه خداروشکر هردو خونه روهم از کسی خریدیم اما وقتی خونه فروختیم همه پول به حساب شوهرم اومد وقتی هم خریدیم همه رو از حساب خودش زد به فروشنده 

استارتر عزیز سعی کن به نام خودت کنیبه حرف اینا هم گوش نکن میگن فرقی نمیکنهخیلی فرق میکنه اگه خدای نک ...

مهریه داشته باشی دور از جون شوهرت چیزیش بشه میتونی از طریق مهریه کلِ اموال شوهرتو پس بگیری

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو دقیق نمیدونم چون وکیل نیستمولی شما بدون اینکه کسی بفهمه یه نوبت مشاوره با وکیل بگیرحالا حضور ...

از اول مستقیم از فروشنده بنام بخوره هبه نیست . 

اگه اول شوهره بخره بعد سه دنگ به زنه سند بزنه میتونه 

من پرسیدم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
همه عروسها طلبکار پدرشوهرن . حتی سر جهاز خواهرشوهر هم قهر میکنن همش هم بخاطر اینه الکی گوششون رو پر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

میدونی چیه اینا همش از توقع هستش 

اگه توقعشون بیاد پایین خودشون راحت تر زندگی میکنن 

آرامششون بیشتره 

حالا خداییش بینی و بین الله واسه شوهر من نکردن به قول خودشون واسه اونای دیگه کردن واسه این یکی نمیخوان بکنن حتی عروسی رو هم با جنگ و دعوا برگزار کردن میگم عروسی فکر نکن خرج مهمونای ما رو دادن ، مراسم ما جدا بود و خرجشو هم پدرم داد اینا واسشون زور داشت حتی به فامیلای خودشون شام بدن...

خدارو هزار باز شکر میکنم که یه روزی دست از توقعاتم برداشتم واسم مهم نیست که بکنن یا نه میگم خدا باید به آدم بده بدون منت... بدون حرف و سخن... بدون مورد تمسخر خلق واقع شدن 

خدا باید برای آدم بخواد ، خدا که بخواد خیلی قشنگ میخواد 

انقدر قشنگ که چشم همه درمیاد... 

حالا مثلاً پدرشوهر من برای اونای دیگه کمک کرد صاحب خونه بشن چی شد؟ هر کدوم بعد 7 _ 8 سال صاحب خونه شدن‌‌... 

به من خدا کمک کرد جهازمو تو خونه خودم چیدم... اونا تو یه اتاق خونه مادرشوهر سالها زندگی کردن تا مثلاً خونه دار بشن

بعضیا نمیدونن که باید از خدا بخوان 

اونی که باید بکنه و وظیفشه شوهره... حالا شوهر بدبخت هم هرچی بکنه چشمشونو نمیگیره... 

من حتی راضی نیستم واسه بچم یه جفت جوراب بگیرن البته اونا هم چیزی نمیگیرن ولی قلباً دوست دارم شوهرم برای بچش خرج کنه 

میدونی چیه 

من میگم اون پدرشوهر مادرشوهر تا کی زنده ان که خرج بدن تا کی پول دارن که بتونن خرج بکنن؟ بالاخره یه روزی میمیرن اونوقت چی؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
از اول مستقیم از فروشنده بنام بخوره هبه نیست . اگه اول شوهره بخره بعد سه دنگ به زنه سند بزنه میتونه ...

ممنون یاد گرفتم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

نه خداروشکر هردو خونه روهم از کسی خریدیم اما وقتی خونه فروختیم همه پول به حساب شوهرم اومد وقتی هم خر ...

اون مهم نیست. 

مهم اینه اونجا برا شوهرت نبوده و از شخص سوم بهت رسیده . دیگه هدیه نیست بلکه خرید هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خداخیرت بده داشتم سکته میکردم

😂😂😂😂😂

ببخشید مبلغ وام مسکنتون چقدره

به نظرم حق دارین چنین چیزی بخواین نرماله. 

من و شوهرم هر کدوم یه خونه داشتیم فروختیم این خونه رو خریدیم و هر کدوم سه دانگ مالکیم چون پول سه دانگ دادیم هر کدوم.

سوال شغلی نپرسید

دقیقا خیلی عجیب بودبه من هم خیلی برخورد من بهترین مرد دنیارو دارم با فکر این خانم فکر کردم در حقش ظل ...

👌👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مهریه داشته باشی دور از جون شوهرت چیزیش بشه میتونی از طریق مهریه کلِ اموال شوهرتو پس بگیری

خب چرا الان بخوبی وسیاست نگیری بعد ها با جنگ بگیری

برای منکه مادر دوتا بچه هستم خیلی بد بعدها مهریه بگیرم وباخانواده پدری به دعوا بیفتم همیشه همه کارام باصلح جلو میرم

اینم حقمونه که خونه به ناممون شه چون ماها هم خواه ناخواه مشکلات اون زندگی رو دوش میکشیم

والا دیگه بابدبختی از 18سالگی کارکردم الان کل دارایم همین سه دونگ اونم بگیرن ازم خیلی حرف

خدا سلامتی بده 

والا هیشکی دوست نداره تو نخ این چیزا باشه . زندگی شیرین تر از این حرفاست 

اما یه سری مشکلات ناخواسته پیش میاد اونوقت ادم متوجه میشه کلاهش پس معرکه افتاده 

دخترخالم بعد از ۳۰ سال بهش خیانت شد و تحمل نکرد خواست جدا بشه ... باور کن هرچیزی حتی طلاهاشو به اسم هبه ازش گرفتن... ماهی دو ونیم میلیون براش قسط مهریه بریدن همین .... 

یا فامیل دامادمون شوهرش ناخواسته یهویی فوت شد. بچه نداشت. تمام زندگیش رو خانواده شوهر تاراج کردن. اومده با خواهرش زندگی میکنه و تو خونه شیرینی میپزه . 

مادرشوهر خودم جدا شده . فقط حواسش جمع هست که چطور انتقام بگیره ... 

واسه همین زمانه باعث میشه آدم ناخواسته سختگیر بشه 

تن تون سلامت 🌹