2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای دیدن مامانم

508 بازدید | 45 پست

خانواده شوهرم اجازه نمیدن برم شهرمون و ببینم مامانم رو

قراره چند شبه دیگه مامانم بیاد و منو ببینه

یه بار اینطوری اومد و پدرشوهرم فرداش اومد کلی حرف زد بهم و گریمو در اورد

شب هم نمتونه خونه من بخوابه 

مامانم هتل گرفته قراره ۳شب بمونه 

میگه  شب بیا پیش من بمون 

به شوهرم بگم قراره یه شب با مامانم باشم

چی بگم ؟؟

بعد۱۰ماه میخوام ببینمش😭

چقد عوضین 

چرا خودشون رفت امد می کنن

ریگه بهشون محل نذار اینهمه اجازه گرفتن نداره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عوضین چرا خودشون رفت امد می کننریگه بهشون محل نذار اینهمه اجازه گرفتن نداره

خودشون اگه یه هفته پسرشونو نبینن میگم خانومت گفت نیای 

نمیشه یه بار اومد پدرش و داداشاش اومدن خونم و کلی حرف زدن بهم 

خودشون اگه یه هفته پسرشونو نبینن میگم خانومت گفت نیای نمیشه یه بار اومد پدرش و داداشاش اومدن خونم و ...

بهشون رو نده 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چقدر بی عرضه ای. یه شر به پا کن مگه میشه دختر خانواده ش نبینه به مامانت بگو همه پشت هم باشین برخورد ...

میگن اگه بری طلاق

منم شرایطشو ندارم به دلایلی 

خواهرشوهرم گفت ازدواج همینه دیگه😑

نمیدونم چرا برا خواهرشوهرم اینطوری نیست

چطوری؟یعنی ب مامانم بگم نره هتل ؟مامانم گفت میتونیم بریم باهم۲روز زیارت و پیش هم باشیمچه راهی بهتره؟

به نظرم بگو نره هتل 

چطوری؟یعنی ب مامانم بگم نره هتل ؟مامانم گفت میتونیم بریم باهم۲روز زیارت و پیش هم باشیمچه راهی بهتره؟

نه تو برو خونه مامانت اینا بگو دلم تنگ شده میخوام برم اسیر دست کسی نیستم بچه داری؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...