2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای دیدن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 45 پست
چرا باید ماشین بنام شما یا شوهرت بشه مگه پولشو شمادادید

۷۰درصدشو مامانم

بقیش شوهرم 

ماشین گرونی هس

من چون لازم داشتم و شرایطم سخت بود مامانم گرفت و اولش ب نام شوهرم زد تا فهمید قراره بفروشه زد ب اسم خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر دلیلی هم که بوده باشه حق ندارن اینکارو بکنن!شما خودتم انگار اینقدر این بهانه ها رو ازشون شنیدی ...

اره دقیقا 

مثلا میگم اگه مامانم بزنه ب اسمم .دیگه اخلاق اینا خوب میشه

خواهرشوهرم که گفت ازدواج همینه

چون مهربون بود بهش گفتم ک مثلا کاری بکنه برام

۷۰درصدشو مامانمبقیش شوهرم ماشین گرونی هسمن چون لازم داشتم و شرایطم سخت بود مامانم گرفت و اولش ب نام ...

والا کار درست و عاقلانه رو مامانت کرد که با اینکار نذاشت بری خونه مادرشوهر بشینی!به خودت بود که الان ور دل این قوم یعجوج معجوج بودی!تو پیششون نیستی و اینطور اسیری فکر کن بری ور دلشون مگه دیگه زندگی میتونی بکنی!

والا کار درست و عاقلانه رو مامانت کرد که با اینکار نذاشت بری خونه مادرشوهر بشینی!به خودت بود که الان ...

یه مدت باهاشون بودم 

هر روز کتکم میزدن 

من سنم کمه و بی زبون 

مامانم از رفتاراشون متوجه شد ومن چیزی نگفتم و نذاشت باهاشون زندگی کنم

اگه بزنن ب اسم من خوب میشن؟

یه مدت باهاشون بودم هر روز کتکم میزدن من سنم کمه و بی زبون مامانم از رفتاراشون متوجه شد ومن چیزی نگف ...

نه نه نه!معلومه که نه!اینا ماشین که به اسم تو بشه مجبورتدمیکنن بفروشی بزاری رو‌ خونه!تو هم که ماشالا نمیتونی بهشون نه بگی!اصلا بر فرض که اینطور باشه میخوای بهشون باج بدی که باهات خوب باشن؟!ماشین الان زیر پای شماست؟مامانت نمیتونه پول شوهرتو بده؟دیگه نهایت بگو بفروشتش هر کسی سهم خودشو برداره،مامانتم اگه میخواد اون 70درصدو بده به تو واست یه چیز سبکتر بخره!

نه نه نه!معلومه که نه!اینا ماشین که به اسم تو بشه مجبورتدمیکنن بفروشی بزاری رو‌ خونه!تو هم که ماشالا ...

ماشین دست من و شوهرمه

اخه پول نگه نمیداره همینم با کلی حرف ازش گرفتم وگرنه میداد مادرش

مامانم میگه برای راحتی تو اینکار رو کردم

خانوادش هر روز میگن شوهرت بدهی داره ب ما

چقدر ساده و بی فکری چند سالته از الان داری رو سرت میزاری این آدمای هار و از خود متشکر رو مامانت رو با احترام بیار خونت هرکس هم حرف زد تو روش وایستا میخوای بهشون باج بدی اخلاقشون خوب بشه باهات مگه کمبود داری ؟ 

قشنگم جوونی و اینکه آدما حرف مفت میزنن 

یکبار جلوشون که وایستی و نه بیاری کم کم خودشون رو جمع میکنن 

افسار زندگیت رو خودت نگهدار این تو و همسرت هستی که باید تعیین کنید با کی بری یا نه

بنظرم مادرت رو دعوت کن اگر کسی چیزی گفت بگو خودتون  پسرتون رو نمی‌بینید جون به لب میشید و بگو به مادرم. وابستم عروس باید پیش خانواده خودش باشه و از این حرفها 

یکی دوبار که جواب بدی  حله 

کوتاه نیا و در ضمن اینم بدون که والدینت. مجبور نیستن کمک کنن از سر لطف و بزرگواریشونه که کمکت میکنن 

واقعیت هم اینکه آدما تا یک برهه زمانی میتونن والدینشون رو ببینن بعداً که تنها باشی کسی رو نداری که  بتونی بهش تکیه کنی

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
یعنی بگم مامانم بیاد خونه من و اگه چیزی گفتم بگم ب شما ربطی نداره بنظرت مامانم ماشین رو بزنه ب اسم م ...

نهههههه بعدا اذیتت میکنن که بزنی به اسم شوهرت. ببخشید ولی خر نشو بمونه به اسم مامانت بهتره