2777
2789
عنوان

خیلی وابسته شوهرمم به نظرتون برم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 64 پست
ببینم ظاهرش چطورشما که انقد عاشقیمیخواستم بدونم طاهر شوهرت هم اتر داره تو این دوست داشتن

نمیتونم عکس بدم چون یه اشنایی داره اینجارو اما ازنظر بقیه ظاهر معمولی اما ازنظرخودم چشای سبزجنگلی ابروهای هلالی خرمایی موهای خرمای مژه های بلند وریش خرمایی قد متوسط و لاغر اندام

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اسی چقدر منی

منم۵ساله ازدواج کردم سه سالم دوست بودم 

انقد عاشق و وابسته همسرمم شب خونه مامانمم بدون شوهرم نمیتونم بمونم

جایی بجز پیش شوهرم دووم نمیارم

وابستشم بدجور

اونم همینطور مثل منه

روز بروز عاشقترهم میشیم🥺😍😍

درسته.کلا یه نوع ضعف محسوب میشهولی تا حدودی حل شدنیه با تقویت صبر و تحمل

الان خیلی بهترم البته اوایل غیرقابل تحنل بودم

وای اسی چقدر منیمنم۵ساله ازدواج کردم سه سالم دوست بودم انقد عاشق و وابسته همسرمم شب خونه مامانمم بدو ...

قربونت برم انشالله این عشق همیشگی باشه وااای من دوران عقد یه چمدون داشتم نرسیده خونه مامانم اینا دلم تنگ میشد برمیگشتم خونه مادرشوهرم

جدی اهل دوستی هم بود کجا باهاش آشنا شدی ؟

من دوسال روش کراش بودم خودش خبرنداشت یه گروهی بود بین دوست مشترکمون اونجا اشناشدیم 🤗

واقعا دل بزرگی دارید

احتمالا بچه ندارید.من ۴ سال اول روحیات شما رو داشتم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
میرم اما فردا وپس فردا خواب درکارنخواهدبود

چالش خوبیه

درکت میکنم منم وابسته شدیدم به شوهرم

اما به هو میبینی برا کارش یا مثلا رفتن من برای کارای پدر مادرم یک یا دو شل دور هستیم

وقتی برمیگردیم انگار صد ساله هم رو ندیدیم

به خدا برای رابطه خیلی خوبه این چیزا

نه هنوز

ما هم اینجوری بودیم تقریبا نه اینکه همیشه ولی کلا ترجیحمون دوتایی بعد بچه بهتر شدیم ولی یه چی بگم دخترم حسادت شدیدی گرفته چون شبا من بغل باباشم بعضی شبا میاد میره بغلش یا هروقت از دم در میاد زود میره که زود تر اونو ببوسه من یه مدته خودمو ازشوهرم میگیرم میترسم بچم ازم سرد شه ولی نمیدونم کارم درسته یاغلط