2777
2789
عنوان

خیلی وابسته شوهرمم به نظرتون برم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 64 پست
فداتشم گاهی حس میکنم از روز اول زندگیم پیشم بوده

خیلی خوبه همینجوری گرم بمونین همه جاپشت هم باشین 

دعواروکش ندیدبحث توهم زندگیاهست 

نمیدونم چرافازنصیحت برداشتم ببخشیداخه گفتی عاشقیم دلم نیومد تجربه مونگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوبه همینجوری گرم بمونین همه جاپشت هم باشین دعواروکش ندیدبحث توهم زندگیاهست نمیدونم چرافازنصیحت ...

وای اصلاا بحث زیاد داریما ولی دعوا نه قهرامون به نیم ساعت نکشیده تاحالا بی احترامی به هیچ عنوان اون وجودمنه نمیتونم برنجونمش اونم همینطور رفتار میکنه باهام

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
گاهی اوقات حس میکنم جریضم حتی دوست ندارم توجمع شلوغ باشیم باهم مهمونی هم میریم برخلاف بقیه ک دوست دا ...

عشق زیادی خیلی قشنگه ولی وابستگی زیادی نه

چون بیشتر اذیت کننده س تا اینکه لذت بخش باشه

🫀🖇
حالا آدم خوبی هم هست؟

مامانم بهش میگه نور خدا

بی ازار، پی زندگی، درگیر خدا والبته امروزی، قدرشناس، احترام دار، مهربون بی اندازه چی بگم حس میکنم نیست درجهانه گاهی شاید باورت نشه خودش روبه رومه بازدلتنگش میشم میبنمش دلم ضهف میره شاید بگی دختره خل وچله 

عشق زیادی خیلی قشنگه ولی وابستگی زیادی نهچون بیشتر اذیت کننده س تا اینکه لذت بخش باشه

موافقم وحس میکنم باعث شکنندگیم میشه

مامانم بهش میگه نور خدابی ازار، پی زندگی، درگیر خدا والبته امروزی، قدرشناس، احترام دار، مهربون بی ان ...

خوشبحالت عزیزم 

خیلی خیلی خوشحال شدم

واقعا حق داری اینطوری عاشقش باشی 

چقدر قشنگ 

چقدر کم هستن این آدما 

خدا برات نگهش داره 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

مامانم بهش میگه نور خدابی ازار، پی زندگی، درگیر خدا والبته امروزی، قدرشناس، احترام دار، مهربون بی ان ...

جند ساله ازدواج کردی 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خوشبحالت عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدمواقعا حق داری اینطوری عاشقش باشی چقدر قشنگ چقدر کم هستن این آدما ...

فداتشم شاید چون من در داغون ترین حالت ممکن بودم و نجاتم داد باعث شد انقدر بپرستمش وگرنه عشق درون من حقیقاا مرده بود

ببینم ظاهرش چطور

شما که انقد عاشقی

میخواستم بدونم طاهر شوهرت هم اتر داره تو این دوست داشتن