2777
2789
عنوان

برنامه ریزی تون برای تابستون

82 بازدید | 3 پست

من ذوق دارم از الان که زودتر تابستون بیاد،از اونجایی که امسال خیلی زجر کشیدم دلم یه تعطیلات میخواد.

میشه بگید چه کار هایی تو تابستون یه نوجوون میتونه انجام بده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اره کلاس هنری ورزشی چی دوست داری رو اون برنامه ریزی کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کلاس ورزشی.بنظرم کلاس هابی مثل پارکور یا ژیمناستیک جو خیلی خوبی برای نوجوون دارن چون آدرنالین اونجا زیاده.کار کردن خودش خیلی خوبه بنظرم.سریال لیست کن و ببین.مثلا من سریال زیبایی حقیقی و آرکین و چند تا هم فیلم سینمایی رو لیست کردم تابستون ببینم.

برنامه خودم،باسگاع پارکور رو الان هم میرم اما تابستون می‌خوام با دوستام بریم تو پارک هم پارکور تمرین کنیم.مبخوام ترید حرفه ای رو شروع کنم و یه گوشی خوب بخرم.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس ورزشی.بنظرم کلاس هابی مثل پارکور یا ژیمناستیک جو خیلی خوبی برای نوجوون دارن چون آدرنالین اونجا ...

ممنون

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.