2777
2789
عنوان

واقعاً نمی‌دونم چطوری یه گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر چک صیادی داشتیم قسطی میگرفتم نداریم

چک صیادی چیه 

جای دیگه برو شاید چک نخواست 

یا هم برو بانک بگو چک میخوام برای اینکه یه جیزی قسطی بخرم میگه چک باید باشه چی لازمه

چک صیادی چیه جای دیگه برو شاید چک نخواست یا هم برو بانک بگو چک میخوام برای اینکه یه جیزی قسطی بخرم م ...

همه جا چک میخوان 

همه جا 

به بابام میگیم برو چک بگیر میگه به من چک نمیدن 

نمیره که نمیره میگه شرایطش رو ندارم حتی نمیره سوال بپرسه 

این کاربری دومم هست 

بارها سرچ کردم شرایطش رو خوندم چک صیادی میخواد والا

نمیخواد بابا

سفته میگیری، اونم الکترونیکه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیخواد باباسفته میگیری، اونم الکترونیکه

میرم بازم می‌بینم 

امیدوارم با سفته بشه حداقل 

هرچند با این خانواده ای که من دارم برای گرفتن سفته هم باید یه دور بمیرم و زنده شم 

میخوام بمیرم 

مرگ از همه اینا راحت تره 

این کاربری دومم هست 

دیگه واقعاً حوصله پشت کنکور موندن ندارم من پرونده کنکور همین امسال باید بسته شه من همینطوریش هم وقت ...

میتونی کنکور رو به تعویق بندازی 

مهارت خاصی داری یا میتونی خصوصی تدریس کنی یا کارآموزی بری 

اعصاب خوردی به درد نمیخوره ، یه کار اساسی بکن 

مرنج و مرنجان