2777
2789

پدر و مادری ک ول نمیکنن و هنوزم ک هنوزه با وجود دانشجو بودنتون سخت گیرن و کنترل دارن رو درستون؟

من خسته شدم واقعا جز مامان بابام باید به خالمم جواب پس بدم البته الان نه مثلا ۱ سال دیگ ک درسم جدی تر میشه خالمم قطعا ورود میکنه   من دیگه ۲۱ سالمه خوشم نمیاد از دخالت زیاد  نصیحت و راهکار در حد معقول نه صبح تا شب😐😐😐

هی میگن درس بخون الان ک تعطیلی درس بخون  تفریح زیاد خوب نیست چ خبره به جاش درس بخون چون تو خونه مایی و خرجت رو میدیم پس باید نتیجه خوبی بگیری 

انگار گروگانم 💔  فک میکردم تا آخر دبیرستان اینجورین ولی تو دانشگاه هم ول کن نیستن شما تونستید کاری کنید ول تون کنن؟؟؟؟

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیطه گریوایسا تو روشون واقعا حالیشون کن از یجایی ب بعد دیگ این جیزا ب اونا مربوط نیس.۵ ساله ک نیسی

والا این کارم کردم ولی خسته شدم جواب نمیده انگار بیشتر عصبی میشن ولی از حق نگذریم تونستم یه ذره پیشرفت کنم ولی بازم به حد دلخواه نرسیدم راستش   قبلا خیلی بیشتر دخالت میکردن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

دانشگاه شهر خودتونین ؟

نه یه استان دیگم ولی خب نصف سال خونم دیگ 

نه من که تا خونه شوهرم ولم نکردن ... من والدینم خیلی سمی بودند دیگه وقتی رفتم زیر نظر روانپزشک ولم کردند ... هیچوقت یادم نمیره ی روز نرفتم دانشگاه مامانم روزگارمو تا چند روز سیاه کرد ...حتی اگه دم مرگم بودم باید مدرسه و بعدم دانشگاه میرفتم ... هر روز صبح چه جمعه چه روز عادی باید ۸ صبح بیدار میشدم درس میخوندم حتی تابستون ...

هیییی زندگی ... اونوقت دختر خالم همسن خودمه مثل پرنده آزاد بود و زندگیش مثل بهشت... خوشبحالش همیشه حسرتشو خوردم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

خوبتو میخوان

میدونم ولی روششون درست نیست 

پدر و مادر ایرانی معمولا صلاح بچه رو میخوان ولی از روش نادرستی استفاده میکنن💔