2777
2789
عنوان

با والدین سخت گیر چیکار می کنید🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
والا این کارم کردم ولی خسته شدم جواب نمیده انگار بیشتر عصبی میشن ولی از حق نگذریم تونستم یه ذره پیشر ...

ادامه بده به مقاومت کردنت

اونا دقیقا همینو میخان، میخان دیگ خسته شی بیخیال شی واسه ارامش خودتم ک شده دهن ب دهنشون نزاری فق چشم بگی

ولی اگ یمدت ادامه بدی اونان ک خسته میشن و دیگ رهات میکنن

وگرن تا آخرررر عمرت سر هررررچیزی همین آشه و همین کاسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یه شهر دیگه دانشجو بودم کنترل همه چیز دست خودم بود . ولی خودم انقدر همیشه برام مهم بود مامانم می ...

منم درس میخونم واقعا ولی یه سری چیزا هست ک نتونستم ب ورژن درس خون قدیمم برگردم ولی تلاش میکنم ولی خانواده من هیچ وقت براشون کافی نبودم  همیشه ازم انتظار دارن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

نه من که تا خونه شوهرم ولم نکردن ... من والدینم خیلی سمی بودند دیگه وقتی رفتم زیر نظر روانپزشک ولم ک ...

وای عزیزم خیلی سخته خداروشکر ک الان راحت شدی🥲💔🫂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من با ۳۰سال سن هنوز تو بعضی چیزا حریفشون نشدماز الان حقتو بگیر وگرنه به سن من میرسی و همچنان همین وض ...

اره دارم تلاش میکنم بهشون گفتم من مستقل شدم خوشم نمیاد مثل فلانی زیاد منو کنترل کنید هر جایی ک خودم گفتم می تونید ولی جاهای دیگ واقعا بهم بر میخوره    مثلا ۳۵ سالشه مامانم هنوزم خیلی راحت بعضی حرفا رو بهش میزنه من گفتم خوشم نمیاد از الان تعیین تکلیف کردم  متاسفانه فرهنگ ایران اینجوریه 

ادامه بده به مقاومت کردنتاونا دقیقا همینو میخان، میخان دیگ خسته شی بیخیال شی واسه ارامش خودتم ک شده ...

دقیقا گلم ادامه میدم هر چند سخت سعی میکنم تا حد ممکن با آرامش حل کنم 

خیلی خوبه خب ، پس کمتر بیا پیش خانوادت .

سخته تنهایی زندگی کردن برای تعطیلات میام خونه ک استراحت هم کنم دیگ 

وای عزیزم خیلی سخته خداروشکر ک الان راحت شدی🥲💔🫂

🥲اره الان راحتم ولی خب بیمار روحی شدم مرتب باید دارو بخورم حداقل تو شرایط سخت و فشار بدون دارو کم میارم و اضطراب شدید میگیرم   ... افسردگی شدید دارم تمام موهام تو جوونی سفید شده ... حس میکنم تموم جوونیم سوخت تمام آرزوهام سوخت ... رتبم خوب بود شبانه دولتی می‌آوردم  اما اجازه ندادند ی شهر دیگه بزنم واسه همین مجبور شدم پیام نور بخونم ی رشته بیخود  ... دانشگاه شهر خودمون فقط روزانه داشت و ۳ رقمی بالاتر نمیگرفت ...

هیییییی ... سر درد و دلم باز شد انگار ... ببخشید عزیزم ...

انشاالله آینده درخشان و خوبی داشته باشی با ی حال خوب

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سخت گیر نیستن کمال گران مال من فقط هم از من انتظار کامل بودن دارن

دقیقا این خیلی بده برای منم اینجوری بودن ولی الان بهترن 

هیچ انسانی کامل نیست کمالگرا بودن کم کم آدمو نابود میکنه 

خیلی جدی حلوشون وایسایعنی چی مگه بچه ی راهنمایی هستی که راجب درس و ننره بحث میکنن باهاتمیتونم بپرسم ...

اره حتما تا یه حدی حق دارن ولی بعضی چیزا رو باید بسپرن به خودم   حقوق میخونم گلم 

من ازدواج کردم خونه خودمم مامانم هنوزبیخیالم نشدهمنم نمی‌خوام ناراحتشون کنم مجبورم هی دروغ بگم بهشون

قربونت بشم سخته واقعا حق داری دروغ بگی ایشالله بتونی مشکلت رو حل کنی 

🥲اره الان راحتم ولی خب بیمار روحی شدم مرتب باید دارو بخورم حداقل تو شرایط سخت و فشار بدون دارو کم م ...

قربونت بشم درکت میکنم گذشته هیچ وقت آدمو ول نمیکنه  آثارش همیشه با آدمه و ما باید سعی کنیم خودمو خوب کنیم تا بتونیم به زندگی ادامه بدیم سختی های زیادی کشیدی مهم اینه دوام آوردی و داری ادامه میدی و دنبال درمان خودتی منم میخوام مثل شما با مشکلاتم رو به رو بشم و حل شون کنم   هنوزم با من هستن ولی کاری برای برطرف کردنشون دارم نمی کنم   پس به خودت افتخار کن مطمئنم یه روزی همه مشکلات از بین میرن🫂🫂💋💋