2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی تبلت جادویی براش بگیر تا نقاشی کنه هم ارزونه هم اموزشی بخصوص اگه دو نفر باشن یا خودت باهاش کار کنی

گوشی و تلویزیون اعتیاد اوره

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تلوزیون ک نهایت روزی یک ساعت بچه چهار ساله ببینه 

گوشی هم نده 

من دخترم دو سالشه تلوزیون نمیبینه گپشی هم گاهی مال باباشو قفل شده میدیم دستش خوشحال میشه در حد الو 

اگه عادت کرد بیچاره ت میکنه

.

گوشی اصلا نمیدادم،فقژ وقتی داییش یا عمش بودن اونا بهش میدادن 

تی وی هم معمولا زیاد میدید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خودم اهل تی وی نیستم تازگیا دو تا سریال میبینم اونم اگه نبینم هم مهم نیست یعنی پیگیر نیستم

بچه هامم تی وی کم میبینن 

گوشی هم نمیدم مگر اینکه چند ا کلیپ از خودشون یا کارتون ببینن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم