2777
2789
عنوان

خب مرد تعیین کننده جنسیته ن زن

224 بازدید | 27 پست

اینو چن بار دیدم توی صحبتای خانوما

چرا بدون مطالعه صحبت میکنید؟

اگر کسی چیزی رو نمیدونه و بگه بلد نیستم بخدا شخصیت خودشو برده بالا

وقتی جواب الکی میده حماقت خودشو نشون داده

نه توی این موضوع توی خیلی از موضوع هایی که دیدم طرف میاد فقط میخواد یچیزی بگه و بره

واقعا نمیفهممشون

خب شما درستشو میفرمایید؟

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مرد تعیین کننده ی جنسیته

الان اینو نقضش کردی یا تایید؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

در انسان  تحت کنترل کروموزوم Y ، و خانم در ایجاد  دختر و پسر نقشی ندارد، زیرا تمام تخمک‌ها حاوی کروموزوم X هستند و در نهایت  جنین را مشخص می‌کند

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

این حرفت کاملا درسته...ولی خب آدم گاهی یه چیزی رو بیشتر از یه چیز دیگه میخواد...و وقتی نمیشه حس می‌کنه خودشم نقش داشته تو این وضعیت...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

کجای علم اینو گفته؟میگن رو کاری ندارموالا تو کتابای پزشکی چیز دیگه نوشته

کجای علم؟؟

اونجا ک میگه مرد کروموزمy داره و زن فقط xداره

پس اگر اسپرم حاوی کروموزم y به تخمک برسه جنین پسر میشه

بجای خود درگیری پاشو یه سرچ بزن ببین چی ب چیه

انقدر هم الکی پای علمو نکش وسط تن و بدن دانشمندای علم ژنتیک رو نلرزون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم زن ۲ تا کروموزوم x جنسی داره و مرد یه دونه x یه y

زن که به هر حال کروموزوم x رو توی تخمکش داره ، این مرده که توی اسپرمش یا کروموزوم x هست یا y 

بنابراین جنسیت پسر یا دختر با اسپرم مرد تعیین میشه.

این چیزیه که من میدونم حالا دیگه رفرنس های شما چی نوشته دیگه نمیدونم.

ولی خب منشا بیماری های وابسته به جنس کروموزم x برای پسر ، مستقیما مادرشه.

مثلا اگر پسری کوررنگ به دنیا بیاد

قطعا ژن رو از مادر گرفته چون صفت وابسته به x هستش.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

طبق چیزی که تو زیست شناسی نوشته 

زن جفت کروموزوم جنسی xx داره و در هر صورت و با هر شانسی فقط x رو درلقاح شرکت میده 

ولی مرد جفت کروموزوم جنسی xy داره و میتونه y یا x رو در فرایند لقاح شرکت بده 

که اگه x بده بچه xx و دختر میشه 

و اگه y بده بچه xy و پسر میشه

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)