2777
2789
عنوان

خب مرد تعیین کننده جنسیته ن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست
ژن غالب توی تعیین جنسیت نقش دارهنه به مرد هست نه به زنوالا بخدا تو کتابای دبیرستان هم اینو نوشتن

ژن غالب دیگه چ چرت و پرتیه😂

ژنوم تعیین کننده ی جنسیتxyهستش

اصلا هم رلطی ب غالب مغلوبی نداره

توروخدا برو خودتو بیشتر از این مسخره نکن😂😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ژن غالب توی تعیین جنسیت نقش دارهنه به مرد هست نه به زنوالا بخدا تو کتابای دبیرستان هم اینو نوشتن

ژن غالب و مغلوب که می فرمایین برای صفات دیگه ای به غیر از جنسیته 

مثلا مادر گروه خونی A داره پدر O

بچه ژنوتیپش میشه AO

حالا از اونجایی که ژن A غالب و O مغلوبه و رابطه بارز و نهفتگی بینشون وجود داره ، گروه خونی این بچه A میشه

همین مطلب رو میشه توی کم خونی داسی شکل هم دید.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو میدونم که اگه محیط رحم اماده نباشه برای پسردار شدن سریع کروموزوم رو از بین میبره.خیلی بستگی ...

این حرف کاملا غلطه و توهم طب علفی هاست تا داروهای خودشون ک ب اسم تنظیم محیط رحم بفروشن ب مردم

میلیون ها اسپرم باهم وارد رحم میشن

رحم تشخیص هوشمند داره ک بدونه کدومxعه و کدومy

که یکیشون رو نابود کنه یکیشون رو نگه داره؟!

تعیین جنسیت کاملا شانسیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منم شنیدم رحم و تخمک انتخاب میکنه کروموزوم yبیاد یا x

ولی نمیدونم این چقدر درسته

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

این حرف کاملا غلطه و توهم طب علفی هاست تا داروهای خودشون ک ب اسم تنظیم محیط رحم بفروشن ب مردممیلیون ...

خوب من هم این روش ها که میگن برا تعیین جنسیت رو قبول ندارم.مثلا خوردن کلسیم زیاد برا دختردار شدن.دست خداست.اما فکر کنم این محیط رحم درست باشه

اتفاقا تو کتابای دبیرستان هم هست که مرد تعیین کننده جنسیته 

اول شما خودتم یکم اطلاعاتتو بالا ببر بعد بیا صحبت کن 

زن کرموزوم x رو داره و مرد یا x میده یا y که بر اساس اون تعیین می‌کنه پسر بشه یا دختر 

خیلی جالبه که خودتون اطلاعات غلط میدین بعد گارد هم میگیرین

یا اکثریت امام زاده ها!!!

جنسیت که صفت نیست الگوی غالب/مغلوب داشته باشه!!! تازه همه صفات هم که غالب/مغلوب نیستن، فقط چندتا دونه محدود

این که کدوم اسپرم به تخمک برسه، تعیین کننده جنسیته

تخمک که بهرحال ایکس هست

اسپرم نصفشون ایکس، نصفشون ایگرگ

حالا کدوم برسه؟؟

به خانوم بستگی داره!!! که محیط واژن و رحم و فالوپ چه دما و پی اچ و ویسکوزیته ای داشته باشه!!!

به آقا بستگی داره!!! که کدوم اسپرم رو باکیفیت تر تولید کرده باشه، اسیدیته سمن و غلطتش چطور باشه!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم همینو میگم پس ربطی به مرد بودن نداره که جنسیت مشخص شه

عزیزم کاملا مربوط به مرده اگه اسپرم حاوی y بفرسته پسر میشه اگه x بفرسته دختر میشه 😐 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)