2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خواهرم🙂میایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 73 پست
حرفاشو مگ یادم میره اخه🫠💔💔

عیب نداره عزیزم خواهر برادر گوشت همم بخورن استخون همو دور نمیندازن شما بزرگی کن بخدا یجوراییم خجالت زدش میکنی باهاش اشتی کن ولی از این به بعد محافظت شده از کارات خریدات و چیزایی که میدونی شر درست میکنه بهش بکو

ولش کن بابا ساید از ایناییه که فکر میکنه چون مجردی ممکنه شوهرسو از راه به در کنی . الانم بری سمتش تولد بگیری براش خوشحال نمیشه فقط دوباره کاراو حرفاشو تکرار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک هفته ست قید خواهرم زدمچون منو به یک آدم غریبه ترجیح داد و باهام رفتاری کرد که نبایدمنم گذاشتم ...

ادم از هرکسسی توقع داره جز خواهر خونیش🫠💔

ولش کن بابا ساید از ایناییه که فکر میکنه چون مجردی ممکنه شوهرسو از راه به در کنی . الانم بری سمتش تو ...

منم از همین میترسم برخورد کنه بجا اینکه خوشحال شه...

یکی از خواهرای منم همینه کلا نمیتونه منو تحمل کن از همه چیم ایراد میگیره باهاش حرف میزنم ولی رفت و امد خیلی کم مثلا مامانم بره اونجا ب منم میگه بیا دو تا خیابون فاصله داریم مادرمون ی شهر دیگه است ولی نه تا حالا زنگ زده بیا نه اومده تا حالا باهم بازار یا از این کارایی که خواهرا باهم میکنن نکردیم برای ی کاری برم در خونش نمیگه بیا یا اصرار کنه در خونمم بیاد اصلا تو نمیاد دوری و دوستی بچسب به زندگیت

ببین بحث گذشت و بخشش نیست.بحث اینه کاه اون چشم دیدن تو رو نداره و به شدت حسادت میکنه بهت.

بنابر این حتی اگه پیشقدم بشی و آشتی کنی بازم رابطه تون درست نمیشه.چون اون نمیخواد.

بنابراین  به نظر من پیشقدم نشو.

هر چند که این مساله واقعا درد آوره که آدم خواهر داشته باشه ولی باهاش رابطه نداشته باشه.

ولی واقعیت اینه که هرچیزی خوبش خوبه.

روابط سمی رو نباید ادامه داد ا

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

آدمی ک با هم دشمنی دارید و تو قطع ارتباط آرامش بیشتری داری رو چرا بخوای باز باهاش آشتی کنی و سوپرایزش کنی که دوماه بعد باز دل همو بشکنید 

همینجوری بمونید 

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰