این همه بهم تهمت زد هیچ تهمتی نمونده که بهم نزده خدالعنتش کنه ولی مگر خدا نمیبینه نمیشنوه چرا بایدسالم باشه و من هم تهمت بشنوم هم خیانت ببینم هم کتک بخورم...پس اون جای حقی که خدا نشسته کجاست عدالتش کجاس ... با حرفایی که بهم زده آبروم رفته خجالت میکشم ازخونه برم بیرون با همسایه چشم تو چشم بشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
چقدر صبر کنم ده سال کم نیست هرروز زجر هرروز بدبختی هرروز منو با بدترین هرزه های شهر مقایسه میکنه و میگه تو بدتری... بخدا تهمتایی بهم میزنه که به زنای خراب خیابونی که کاروشغلشونه بگی بهشون برمیخوره ... من نمیدونم چرا ده ساله شنیدم و هنوز زنده ام ونمردم
با کفر گفتن به خدا،پاداش صبوریتو از بین نبر بسپار به خدا اون جبار و عادل هس تعیین زمان با خودشه
اون این همه لج پراکنی میکنه ی آدم کثیف با ذهن کثیف و زبون کثیف تا الان هیچیش نشده بعدمن ده ساله هرجور تهمتی شنیدم من شدم کافر میگم پس چرا نمیزنه تودهنش...اصلا چون تا حالا نزده تو دهنش فکرمیکنه واقعا حرفاش درسته
میدونی از دو حالت خارج نیست یکی اینکه خدا گذاشته به وقتش هنوز وقتش نرسیدهدوم اینکه این حرفاش از ته د ...
نه این میگه با دوستم رابطه داری با همکارام رابطه داری با مردای فامیل رابطه داری چون ی حرفایی از دهن اونا میشنوم که فقط من وتو خبرداریم میگم رو برو کن میگه معلومه دوتاتون منکرمیشید