2821
2789
عنوان

طلاق نامزدی

299 بازدید | 30 پست

چه ها من تو دوران عقدم تصمیم گرفتم جداشم نامزدم پرخاشگره یهو عصبی میشه سر چیزای خیلی کوچیک و بی اهمیت همین چندروز پیش ک اومده بود خونمون عذر خواهی داتشیم حرف میزدیم باهم یهو چیزی ک دوست نداشتو بهش گفتم دستشو به نشونه ی زدن اورد جلو صورتش ک بزنه تو صورت من بعد بهش گفتم میگه میخواستم صورتمو پاک کنم تو خیلی بهم بدبینی,تو گوشیش یه بار دیدم به یه پسری ک لباس دخترونه پوشیده بود زده بود عشقم ناراحت نباش ازم و فلان از یه طرف یاد این میفتم که خیلی جاها مثل مادر هوای منو داشت مثلا شب حواسش بود پتو روم باشه کفشامو جلوم جفت میکرد باهام مهربون بود حامی بود ولی از اون طرف میگه مثلا بعد عروسی نباید بری تنها سوپر مارکت نباید بری خرید تنها میخوای بری بیرون چیکار تو ک اونجا کسیو نداری,سطح خانوادگیمون خیلی فرق داره من خیلی لوس و شیک بزرگ شدم فکر کردم امروزیه بهم گفت چادر بپوش تیپتو عوض کن بریم پایین شهر زندگی کنیم دپسش داشتم قبول کردم الان برگشته میگه من از این پولا ندارم ک فقط بری فلان دکتر توی تهران فقط باید بریم پیش دکترهای سپاه و ناجا بگرد تو اونا خوبشو پیدا کن اونجاها هم ک دیدید یهو دکتر ۵نفرو باهم ویزیت میکنه هم پلیسه هم کارگاه داره هم با دپستش یدونه از این کیوسکای کپی دارن جلوی دادگاه و پاسگاه تو اسنپم میره به من میگه یه قرون ندارم از اون اول میره کابینت ۸۰میلیونی برا خونه میگیره یا با داداشش برای کارگاه سرمایه گذاری میکنه دو دلم نمیدونم چیکارکنم سر مسائل مالی شفاف نیست با خانواده و مادرش تصمیم میگیره انجام میده بعد ب من میگه,تاحالا فقط برای مناسبتها هدیه گرفته و خرید کرده خارج از اون یه هزارتومنی نه برای من زده و نه خودش خریدی کرده حتی در حد یه فلافل !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب نظر منم جدا شو این رفتارا بعد عروسی ده برابر بدتر میشه خودتو حروم نکن

دقیقا خانوادمم همینو میگه,چندروز پیش بعد از دوهفته قهر که من باهاش قهر بودم اومد خونمون بامن حرف بزنه هم قهر بودیم هم ولنتین بود هم یه جشن دیگه بود اومده خونمون یه شاخه گل نگرفته دستش بهش میگم روت شد دست خالی بیای میگه هدیتو گرفتم تو ماشین اداره جا مونده خسیسه دیگه مگه نه؟

جونتو بگیر و در رو..ازت خواهش میکنم

خانوادمم همینو میگه,چندروز پیش بعد از دوهفته قهر که من باهاش قهر بودم اومد خونمون بامن حرف بزنه هم قهر بودیم هم ولنتین بود هم یه جشن دیگه بود اومده خونمون یه شاخه گل نگرفته دستش بهش میگم روت شد دست خالی بیای میگه هدیتو گرفتم تو ماشین اداره جا مونده این ادم خسیسه دیگه مگه نه؟همش ب من میگه تو اشتباه میکنی

چند سالته؟دختر 10 ساله من بیشتر حالیشه یا دعا خورت کردن یا واقعا ....

۲۵,اخه من خودم حقوق خوندم دوتا خواهریم اون یکی دامادمون مدیر فروش یه شرکت ترکیه ایه بعد من حتی سر لباسای نامزدم جلوی همه خجالت میکشم مسخرش میکنن پشت سر براش لباس گرفتم با خودشم باز رفتیم گرفتیم نو نگه میداره و نمیپوشه تا کوچیک میشن بهش میگم چرا نمیپوشی میگه کمد نداریم مامانم پیداشون نمیکنه

چند سالته؟دختر 10 ساله من بیشتر حالیشه یا دعا خورت کردن یا واقعا ....

مادرش خیلی مذهبیه دیدم مثلا زیر شیشیه ی کابینت زده فلان ایه بر پیاز و نان خوانده شود بعد خورده شود ,پس یعنی عذاب وجدان نداشته باشم نسبت بهش همش میگم گناه داره