2821
2789
عنوان

طلاق نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 30 پست

منم عقدم سه ماهه و بشدت مرد سالاره . الانم دو ماه ولم کرده رفته سر چیزای بیخود . خواهرم میگه تو تحصیل کرده شاغلی بنداز دور این کثافطو ولی اصلا جرات ندارم برم طلاق بگیرم . با اینکه پسره خودش بهم گفت برو اقدام کن ولی بازم توانایی گرفتن تصمیم برای زندگیم ندارم . من درکت میکنم عذاب وجدان میگیره آدم و فکر‌میکنه مقصر خودشه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم عقدم سه ماهه و بشدت مرد سالاره . الانم دو ماه ولم کرده رفته سر چیزای بیخود . خواهرم میگه تو تحصی ...

اره دقیقا,بخاطر مهریه نمیره خودش اقدام کنه ولی برو بکن بنپازش دور مامانم یه حرف قشنگی بهم زد گفت دوماه میزنی تو سر خودت گریه میکنی ولی یادت میره عوضش یه عمر بدبخت نمیشی

اره دقیقا,بخاطر مهریه نمیره خودش اقدام کنه ولی برو بکن بنپازش دور مامانم یه حرف قشنگی بهم زد گفت دوم ...

ولی مامانم میگه تا عید صبر کن تا مطمئن بشی مقصر اون بوده و بدون تردید ولش کنی 🥲. میدونم آدم مناسبی واسه زندگی نیست ولی هنوز آمادگی طلاق رو ندارم. میگم عیدی هم نیارن دیگه مطمئن بشم که نمیخواد. خیلی شرایط سختیه🫠

اره دقیقا,بخاطر مهریه نمیره خودش اقدام کنه ولی برو بکن بنپازش دور مامانم یه حرف قشنگی بهم زد گفت دوم ...

عزیزم منطقه شما دیدشون به دختر مطلقه چجوریه؟ منطقه ما کوچیکه حس میکنم خیلی اذیت میشم

خب مگه حرفای ما روت تاثیر میزاره وقتی تو کاری ک میخایو میکنی

اره بخدا خیلی تاثیر میذاره رو تصمیم گیریم اینکه یه گسی خارج از احساساتی ک من دارم داستانشو میبینه و بهم نظر میده خیلی خیلی کمکم میکه چون خیلی درگیر احساساتم

عزیزم منطقه شما دیدشون به دختر مطلقه چجوریه؟ منطقه ما کوچیکه حس میکنم خیلی اذیت میشم

مطلقه کجا بود؟دوران نامزدی دیگه واسه همین شناختاس،سمت مادرم اینا چون سنتین یه جوری برخورد میکنن ولی در کل عادیه تازه اگر تو دادگاه بگید رابطه نداشتید شناسنامه سفید میشه اصلا سفیدم نشه،من ک خودم گفتم نمی‌خوام سفید شه مگه چیز پنهونی دارم از کسی،هرکسی هرچی بگه نمیدونم چقدر با نامزدت بودی ولی من یه شبایی ک پیشش بودم یا وقتایی ک ناراحتم می‌کرد و خونه ی اونا تک و تنها میشستم گریه میکردم خودم بودمو خودم حالا فکرکن بری تو خونه ی خودت طرفت مشکل داشته باشه تک تنها چه حالی میشی؟؟اونموقه دیگه جدایی برات خیلی گرون تموم میشه !!من رفتم پیش وکیل و مشاوره گفتن ناراحت نباش نامزدیت بهم خورده عروسی ک نکرده بودید 

ولی مامانم میگه تا عید صبر کن تا مطمئن بشی مقصر اون بوده و بدون تردید ولش کنی 🥲. میدونم آدم مناسبی ...

وآقا با هم چین آدمی میخوای بمونی؟یعنی زندگیتو یه عشق طرفو گره زدی به یه هدیه؟جدی باش و جدی فکر کن من دوران نانزدیم از تو بیشتر بود و خیلی رفت و آمد کردیم مشکل منم غد بودنو مرد سالاری و این چیزاس البته هزارتا مشکل دیگه هم دارم باهاش ولی کلا حرف منو نمیفهمه وقتی بیشتر باهاش وقت میگذرونیم میبینی اصلا نمی ارزه که اسایشتو فداش کنی من ک تموم میکنم با اگر و انا نمیشه رقت تو زندگی 

ولی کوه دنیای بدی هاش یادم میاد باز یذره احساسی میشم یادش میفتم اسگل میشم ولی میگذره الان من و شما ک مشکل نداشتیم ک ناراحت باشیم اونا مشکل داشتن آدم کسیو میخواد عاشق باشه بهت احترام بذاره حس امنیت و آرامش بده نه اینا

اره بخدا خیلی تاثیر میذاره رو تصمیم گیریم اینکه یه گسی خارج از احساساتی ک من دارم داستانشو میبینه و ...

خب میدونی زندگی قبل ازدواج بعد ازدکاج فرق داره چون باید مدیرتش کنی بخور بخاب نیس کار کردن داره تفریح داره خرج داره خیلی بالا بلندی داره تو با ادمی طرف شدی که بعد رفتن زیر ی سقف هی بهت عمر نح میکنه اینو بکن اونو بکن اونوقت دلت میخاد با ی بچه برگردی خون پدرت یا همین الان ک دختری بمون خون پدرت ماهیو هروقت از اب بگیری تازس پس وقتی خودت میدونی اشتباه کردی همونجا متوقفش کن وگرنه اسیبش ب تو میخوره ن ب دیگراناین همه مادرش بی خابی نکشیده تو بری بدبخت شی پدرت این همه ازین اون حرف نشنیده سرکار بخاطر ی پول ک تو راحت زندگی بری گو بزنی توش ب همه اینا فک کن بعد تصمیم بگیر بازم اگ کمک خاستی میتونم راهنمات کنم

خب میدونی زندگی قبل ازدواج بعد ازدکاج فرق داره چون باید مدیرتش کنی بخور بخاب نیس کار کردن داره تفریح ...

دقیقا حرف حقو زدی کاملا موافقم باهات مرسی که وقت گذاشتی و بهم گفتی حرفات خیلی کمکم کرد،از هر طرفی فکر میکنم رفتن زیر یه سقف باهاش ریسکه از هرکی میپرسم اطرافیان میگن نه ،دیکه تصمیم گرفتم دلمو بشورم ازش. و تموم