2821
2789
عنوان

اشتباه کردم دوباره ازدواج غلط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 196 پست
بلانسبت اون مردهای کاری و حسابی بعضیاشون مثل همین نر سیریش سوتین بستن نشستن پشت گوشی اینا همشون ترد ...

🤣🤣🤣🤣🤣 وااااای حق حق

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی اگه شوهرت که الان کارگره مثلا یه سال دیگه وضع مالیش خوب شه که روزانه سه چهار تومن کار کنه دیگه م ...

نه والا مشکلی ندارم من الانم دوست داشتم سرکار برم واسه بهبودی و پیشرفت زندگیم تلاش کنم پول دربیارم چون فکر آیندم فک کن پیر که بشی حرفای عاشقونه شوهر به کار نمیاد پول باید داشته باشی تا اون دوره رو هم بسلامت و رفاه بگذرونی

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

خیلی زبون تلخ وتندی داری یکم روش کار کن

خیلی دست به طعنه زدنت خوبه واین زندگیتو خراب میکنه

تو به شوهرت میگی پسره و بعد چطور میخوای مادر بچش باشی

بنظرم اصلا بلوغ ازدواج نداشتی بااحترام💕

🐋♥️

خیلی زبون تلخ وتندی داری یکم روش کار کنخیلی دست به طعنه زدنت خوبه واین زندگیتو خراب میکنهتو به شوهرت ...

انتقاد پذیرم شاید درست میگی اما واقعیت ها تلخه و هرکسی روش و گفتار خودشو داره شاید منی که زبونم بعضی وقتا تند و تیزه دل رئوف و مهربونی داشته باشم گرچند من تو زندگی سختی زیاد کشیدم و اول اخر خانوادم بیشترین ضربه رو زدن و من از تمام درس های زندگیم عبرت گرفتم و اینی شدم که میبینی آینده رو ببینید این حرف منه به همه زنان سرزمینم

اون گریه میکنه ؟؟

از عشق و عاشقی زیاد اگه حرف جدایی پیش بیاد منکه ظالم نیستم بخوام اشک شو دربیارم چی بگم والا

نه والا مشکلی ندارم من الانم دوست داشتم سرکار برم واسه بهبودی و پیشرفت زندگیم تلاش کنم پول دربیارم چ ...

پس مشکلت فقط پول نه اینکه اینو دوست نداری حالا انشالله خدابهت پول که قانع بشی و حال دلت خوش

از عشق و عاشقی زیاد اگه حرف جدایی پیش بیاد منکه ظالم نیستم بخوام اشک شو دربیارم چی بگم والا

چی بگم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
پس مشکلت فقط پول نه اینکه اینو دوست نداری حالا انشالله خدابهت پول که قانع بشی و حال دلت خوش

بله بیشتر پوله اول و آخر پوله منی که از اول شاغل بودم و بهترین جایگاه و پول و طلا همیشه داشتم حتی خرج مادرم و هم میدادم برام الان پول مطرحه و محدودیت نداشته باشم همه از خداشونه زنشون بره سرکار ولی شوهر من میگه نه حالا ببینیم چی پیش میاد

نه والا مشکلی ندارم من الانم دوست داشتم سرکار برم واسه بهبودی و پیشرفت زندگیم تلاش کنم پول دربیارم چ ...

اسی چه مدت با حاجی بودی تو اون مدت چقد بهت پول داد براش غذا هم درست میکردی شبم میموند

اسی چه مدت با حاجی بودی تو اون مدت چقد بهت پول داد براش غذا هم درست میکردی شبم میموند

یه سال نشد شاید کمتر اما بهترین پول ماهی ۵۰ م بعضی وقتا هم بیشتر آره غذا هم بعضی وقتا درست میکردم ولی فقط عاشق گوشت کباب اینا بود

خونه و وسایل ازکجااوردی

اوموقع که باهاش بودم پول داد وسایل خونه همه چی خریدم پول پیش خونه رو هم زد بنامم

گریه ی مرد وقتی نشان علاقه هست ک اول تمام تلاشش رو برای رضایت زن انجام داده باشه

يخو بخودت میای میبینی ک همه دهه های عمرت بخاطر فرصت ب آدمای بی ارزش تموم شده

آدمی زاد هرچه قدر سعی کنه يسري چیزای بی ارزش رو حفظ کنه همون اندازه هم خودشو از دست میده

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫