2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من باشین چیکار میکنید با این حرف مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 58 پست
مگه پول دست تو نیستشوهرت فعلا اگه پول نداده بعیده الانم بده

حقوق اول میاد تو کارت شوهرم بعد میریزه واسه من

عیدی هم بیاد شاید نده دست من 

یه دوباری هم شنبدم به مامانش گفته حالا بزار عید اگه شد برات گوشی میخرم یا کمد دیواری میزنم واست

برادرا من، از تو خونه ما کلی خوراکی و پول میبرن برا زناشون. جرا من یکی از این برادرا ندارم. حتی ندید ...

شانس مهمه ،برادرمن هشت ماهه عروسی کرده 

یه پول خرده وریزی داشته مثل صد تومنی ،پنجاه تومنی ،طی این چندسال زندگی مجردی ،مامانم برمیداشت ،میگفت این قدر پول پیش من داری ،بعدعروسی گفت مامان چقدرپول پیشت داشتم بهم پس بده ،فکرکن کلا پنج تومن ،اونم نقد نداده مادرم ،صد تومنی پنجاه تومنی توجیبش بوده یا تواتاقش جامیزاشته ،اون پس گرفت هیچ ،دیگه نگفت مادر اون از پول مغازه برمیدارم حالانمیگم برای خودت ،انگارمثل پسر مردم پول دادم بهت ،حداقل از پول مغازه برمیدارم!نکرد

پول یه مغازه روپدرم فروخت ،قرار بود خرج وهزینه ها رو برداره ،بقیه روبین بقیه بچه ها ومادرم تقسیم کنه ،بهترین ها خرجها روکردبرای خانم وعروسی اما باز پول موند،اونم بالا کشید وگفت لازم دارم ،دعوا ومرافعه راه انداختن نداد حتی برای مادرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس مهمه ،برادرمن هشت ماهه عروسی کرده یه پول خرده وریزی داشته مثل صد تومنی ،پنجاه تومنی ،طی این چند ...

منم دیدم هنینجورن پسرا.  کاش ی برادر دلسوز داشتم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

هرچی لازم داری لیست کن انجام بده پیش پیش خرج بتراش،باقیم طلا بخر مادرشوهرتم انقد زر بزنه تا خسته شه ...

این خوب بود مرسیییی

فقط مشکل اینه شوهرم زیر بار طلا خریدن نمیره با این قیمتا 

اگه چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگین لیست کنم بنویسم برا خرید

حقوق اول میاد تو کارت شوهرم بعد میریزه واسه منعیدی هم بیاد شاید نده دست من یه دوباری هم شنبدم به مام ...

خرج بتراش دیکه

اگه خونه ندارین بگو باید پس انداز کنیم کم‌کم طلا بخریم 

یا ماشین بهتر 

حقوق اول میاد تو کارت شوهرم بعد میریزه واسه منعیدی هم بیاد شاید نده دست من یه دوباری هم شنبدم به مام ...

کارت شوهرتو ازش بگیرچرا میریزه حساب تو آخه یه مبلغی بزن به یه کارت دیگه ش که دستش باشه ولی باقی با خودت

اگه مستاجری بگو می‌خوام خورد خورد طلا بخرم ک بعد واسه خونه بفروشم ...مثلا جمع کن ماشین عوض کن

قرعه خونگی بزار و مدام رو مخ شوهرت برو ک باید کلی پس انداز کنیم تا فلان چیز رو بخریم...اونقدر بگو تا خود شوهرت خجالت بکشه و از اون پول نبره..جلو مادرشوهرتم بگو مستاحریم سر سال باید پول داشته باشیم تو فکر قرعه کشی هستم 

کارت شوهرتو ازش بگیرچرا میریزه حساب تو آخه یه مبلغی بزن به یه کارت دیگه ش که دستش باشه ولی باقی با خ ...

خیلی مقاومت میکنه سر کارتش🤣🤣🤣

فعلا تونستم در این حد راضیش کنم 

هنوز خود کارتا نمیده

این خوب بود مرسییییفقط مشکل اینه شوهرم زیر بار طلا خریدن نمیره با این قیمتا اگه چیزی به ذهنتون میرسه ...

چی لازم داری هرچی لازم داری بگیر،مبل،وسایل برقی و ...،ماشین دارین ؟یا اگه ماشینتون پرخرجه بشین تو گوشش بخون بگو طلا رشد داره کم کم بخریم تا با پولش ماشین بخریم یا عوضش کنیم ویا چمیدونم واسه خونه یا آینده بچه و...

حتما قرعه خونگیارو شرکت کن 

اگه مستاجری بگو می‌خوام خورد خورد طلا بخرم ک بعد واسه خونه بفروشم ...مثلا جمع کن ماشین عوض کنقرعه خو ...

خونه ماشین داریم ولی خب خونمون کوچیکه 

بعد بهشم ک میگم معتقده ک با این پولا نمیشه خونه عوض کرد که باید یه پول گنده داشت😐 من نمیدونم این پول گنده از کجا قراره بیاد اخه

مشکل طرز فکرشه

مادرشوهرت شوهر نداره؟ چرا خرجاشونو شما باید بدید،

تا میتونی برا شوهرت خرج بتراش ،برو طلا بخر بگو پس انداز کنیم،تا نتونه ب مادرش پول بده

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدشانسی شوهرم زیر بار طلا خریدن نمیره

هماهنگ کن الکی‌بگو قرعه کشی‌با‌خواهرم چ میدونم مادرم کسی‌نوشتیم. 

بعد مادرشوهرت اینارو دیدی وقتی تنهااایی شوهرت نیس‌بگو انقد خرج زیاده نمیرسه گوشن بخریم فلان چیز‌خراب‌شده تموم شده نمیرسونیم بگیریم. 

ازونورم باشوهرت منطقی‌حرف‌بزن ک شما‌مرد خونه ی‌خودتی کمو کسریای جای‌دیگه رو اگگگرررررر‌واجب‌نیس لزومی‌نداره شما‌برطرف‌کنی

parasoo1989@