2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من باشین چیکار میکنید با این حرف مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان بخدا من کلی قناعت میکنم یهو میبینم چند میلیون اینا ازش میکشن نمیدونی چقدر بهم فشار میاد که حق م ...

آها اسی ی راه حل 

اگه سوال جوابت نمیکنه وقتی داری میری خرید، 

ب فروشنده بگو ی مقدار پول نقد نیاز دارم، ازش بگیر و با کارت بیشتر برا فروشنده بکش

مخصوصا موقع لباس خریدن ک قیمت‌ها خیلی بالاست میتونی هفته‌ای حداقل پونصد پس انداز کنی

اهان بخدا من کلی قناعت میکنم یهو میبینم چند میلیون اینا ازش میکشن نمیدونی چقدر بهم فشار میاد که حق م ...

افرین منم میترسم دعوا کنم یواشکی بده . والا منم قناعت میکنم آخرش اینا بخورن‌ ولی نباید قناعت کرو باید ب خودمون برسیم بخوریم بخریم ک حداقل حرص نخوریم ک من جم میکنم یگی دیگ میخوره

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

الهی من میفهممت بخدا خیلی سخته خیلب

انقد بدم میاد مامانش جوون خودشو میزنه ب بیچارگی مطلومیت

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیرم بنظر من خرج خوراک خونه مثلا آجیلتو شیرینتو گرونتر کن نهایت نوش جون خودتون میشه موهاتو کراتینه ...

وای چقدر راه های خوبی بلدیییی😍😍😍😍

مرسی واقعا من هیچی از اینا به ذهنم نمیرسید 

خیلی ساده میمدم همیشه میگفتم قیمت واقعیا یا تخفیف میگرفتم میگفتم 

حتما اینکارا میکنم

وای چقدر راه های خوبی بلدیییی😍😍😍😍مرسی واقعا من هیچی از اینا به ذهنم نمیرسید خیلی ساده میمدم همیش ...

ببین اینجور کندنا اینقدر مزه میده 😅🤣🔪... بعدم دقیقا ازین جیب به اون جیبه .دلت برای شوهرت نسوزه دلسوزی کنی ک اون بره خرج خاهرشو بده ...

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ببین اینجور کندنا اینقدر مزه میده 😅🤣🔪... بعدم دقیقا ازین جیب به اون جیبه .دلت برای شوهرت نسوزه دل ...

خیلیییی😂😂

نه واقعا دلم برا خودم میسوزه که من از خرج خودم بزنم بره تو جیب خواهر مادرش

حقوق اول میاد تو کارت شوهرم بعد میریزه واسه منعیدی هم بیاد شاید نده دست من یه دوباری هم شنبدم به مام ...

شماهم اگرکاری کمبودی داری بگومثلابگوبایدیه فرشم برااناق خواب  بخرم بایدمیزبخرم بایدفلان وسیله بخرم گوشواره شکسته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖