2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من باشین چیکار میکنید با این حرف مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 58 پست
حقوق اول میاد تو کارت شوهرم بعد میریزه واسه منعیدی هم بیاد شاید نده دست من یه دوباری هم شنبدم به مام ...

غلط کرد چون اول زندیگیته اینو بهت میگم چیزی ک من بعداز هشت سال فهمیدم عزیزم از همین الان برای خونواده شوهرت گربه رو دم حجله بکش مستقیم وارد عمل بشو جواب مادرشوهر تم بده بخدددداااااا ک بنفعته وگرنه مثل من بدبخت میشی نترس تو سینشون وایسا بگو به مادرشوهرت به هر طریقی ک اینقدر به شماها پول میده ک وسط ما پول قرض میگیره ...اصلا نزاری براش گوشی بگیره

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

از اونورم فهمیدن حالا دم عید بهمون عیدی میدن بخدا هزارتا نقشه کشیدنمامانش میگه گوشیم خرابهخونمون کمد ...

برو پول اضافی داری بده طلا. خریدای عیدتم زودتر انجام بده

خواهرش پول نداره مجبوره بره کافه؟؟

وقتی شما راضی نیستی نباید همسرت پول بده به خواهرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داره ولی عادت داره از پسرش بکنه بکنه تو جیب خودش و دختراس

ازت راضی نیستم بزاری براش گوشی بخره و کمد ویواری بزنه شده با شوهرت دعوای بدی کن ،شده قهر کن وااا چقد پروعه این مادرشوهرت ،انقد گرونی شده ک ادم خرج خودشم نمیتونه باه چ برسه یکی دیگه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو پول اضافی داری بده طلا. خریدای عیدتم زودتر انجام بدهخواهرش پول نداره مجبوره بره کافه؟؟وقتی شما ر ...

همین بخدا 

فکر کن پیام داده من تو کافه م پول واسم بزن 

گیریم شوهرم نمیتونست برات بزنه میخواسی چیکار کنی

درستشه ما اخر ماه لنگ ۳۰۰ هزارتومن بشیم 

یا گوشت تو یخچالمون نباشه صبر کنیم تا سر ماه بعد تو بری کافه با پول ما 

من چی بگم خودمون هیچی نداریم اوق آقا ماهانه ب مادرش ۳ تومن میزنه الان هم میخاد عیدی بده هم برنج یکسال بخره هم اون ۳ تومن بده والا من نباید هیچی بخرم دیگ.منم حرصم گرفته بس تا اینجا احترام حرمت نگهداشم میخام بکم فقط عیدی بده ک منم بتونم ی تیکه لباس بخرم 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خونه ماشین داریم ولی خب خونمون کوچیکه بعد بهشم ک میگم معتقده ک با این پولا نمیشه خونه عوض کرد که بای ...

بهترین کار این هست ی وام بگیری ک حالا خالاها قسطش بدی.بگو وام بگیریم بزاریم رو ماشین،ماشین رو یکی دو مدل بالاتر بگیریم.

یا پول عیدی رو بدید پیش قسط ی وسیله بدید مثلا کولر گازی

برو پول اضافی داری بده طلا. خریدای عیدتم زودتر انجام بدهخواهرش پول نداره مجبوره بره کافه؟؟وقتی شما ر ...

والا واسه من برا خودشون رنگارنگ رنگ لباس میخرن بعد میاد ب ما میگه ندارم خیلی بدختم  چون شوهرم بدبخته میده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

این خوب بود مرسییییفقط مشکل اینه شوهرم زیر بار طلا خریدن نمیره با این قیمتا اگه چیزی به ذهنتون میرسه ...

عزیرم بنظر من خرج خوراک خونه مثلا آجیلتو شیرینتو گرونتر کن نهایت نوش جون خودتون میشه موهاتو کراتینه کن با سیاست بستگی داره به شوهرت ..یا از همین الان بگو رنگ مو ی من امسال ده تومن میشه مثلا پنج تومن میشه پنج تومن خودت میزنی به جیب ..بعد لیست ک می‌کنی خودت برو خرید بگو من آجیل میخرم اونجا ی تومن برای خودت کارت بکارت کن یا مثلاً ی میلیون از بانگ بگیر بگو کارتخوانش خراب بود الکی ها بعد  مثلا  دویست میوه یا هرچی بگی بقیه رو بریز کارت خودت

خدا کنه راضی شع

اسی بنظر من بگی طلا بخز شوهرت گارد میگیره برات میگه  بخاطر مادرم داره اینکارو می‌کنه بنظر من خرج خونه براش بتراشد یا همون جوری خودم گفتم خودت یواشکی طلا بخر

ازت راضی نیستم بزاری براش گوشی بخره و کمد ویواری بزنه شده با شوهرت دعوای بدی کن ،شده قهر کن وااا چقد ...

اهان بخدا 

من کلی قناعت میکنم یهو میبینم چند میلیون اینا ازش میکشن نمیدونی چقدر بهم فشار میاد 

که حق منو اینجوری میخورن واقعا رضایت ندارم

میترسم دعوا کنم باهاش یواشکی بره بده بهشون 

خونه ماشین داریم ولی خب خونمون کوچیکه بعد بهشم ک میگم معتقده ک با این پولا نمیشه خونه عوض کرد که بای ...

مادر شوهر من حاضر نیست ی شام خونه پسراش بخوره میگه تو خرج  میفیتین

مادرم همینطور مریض میشه درد می‌کشه ولی ب کسی نمیگه، پدرم درآمدی نداره و از کار افتاده ست

خدارو شکر برادرام وضعشون خوبه ولی هیچ وقت طلب پول نکرد، خجالت می‌کشید